Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της και εκείνη έγινε έξαλλη! (Βιντεο)

Απίστευτο περιστατικό!

9 Απριλίου 2019 10:03
Της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της και εκείνη έγινε έξαλλη! (Βιντεο)

Σε μια πτήση Spirit Airlines έγινε χαμός. Λίγο πριν την απογειώση μια επιβάτης έγινε έξαλλη!

Ο λόγος; Της ζήτησαν να κλείσει το κινητό, όπως είθισται δηλαδή σε κάθε πτήση.

Αυτό έκανε τη γυναίκα έξαλλη και άρχισε να φωνάζει. Δεν δίστασε επίσης, να δείξει και τα οπίσθια της, στους υπόλοιπους επιβάτες!

Να σας θυμίσουμε το περιστατικό με την τουρίστρια έκλεψε μέρος από ψηφιδωτό στη Πομπηία

Κάποιοι τα διασκέδασαν όλο αυτό και άρχισαν να βγάζουν βίντεο το απίστευτο περιστατικό. Άλλοι πάλι δεν χάρηκαν και τόσο!

Έπος: Πρώην εμφανίστηκε με νυφικό και ζήτησε από τον γαμπρό να παντρευτεί εκείνη! (video)

Γυναίκα εισέβαλε στον γάμο του πρώην της φορώντας νυφικό, απαιτώντας από αυτόν να αφήσει τη σύζυγό του και να παντρευτεί εκείνη.

Να σας υπενθυμίσουμε και ένα περιστατικό που έγινε πάλι στην Κίνα.Το όστρακο που άλλαξε τη ζωή ενός ψαρά!

Ο γαμπρός ήταν έτοιμος να φιλήσει τη νύφη του, όταν η πρώην σύντροφός τους εισέβαλε στον χώρο διακόπτοντας την τελετή. Έπεσε στα γόνατα και τον ικέτευσε να την παντρευτεί, ενώ η νύφη κοίταζε σαστισμένη και άναυδη. "Ήταν λάθος μου" φώναζε η γυναίκα απελπισμένη, που ικέτευε για μια δεύτερη ευκαιρία ζητώντας συγχώρεση, ενώ ο γαμπρός κρατά το χέρι της συζύγου του προσπαθώντας να την ηρεμήσει.

O τελετάρχης μοιάζει κι αυτός σοκαρισμένος, αναφέροντας ότι "έχουμε μία απροσδόκητη κατάσταση εδώ. Ίσως αυτή είναι η πραγματικότητα του έρωτα". Η νύφη και η οικογένειά της μοιάζουν εξοργισμένοι με την εισβολέα και τελικά η γυναίκα τραβά θυμωμένη το χέρι της από τον σύζυγό της και αποχωρεί ενώ παραμένει άγνωστο αν τα έχουν ξαναβρεί. Οι χρήστες του διαδικτύου τάχθηκαν στο πλευρό της κατηγορώντας την αντίζηλο. Το περιστατικό συνέβη σε επαρχία της Κίνας.

Εσύ το ήξερες; Γι αυτό το λόγο οι χειρουργοί φοράνε πράσινες ή μπλε στολές!

Οι στολές των χειρουργών ήταν αρχικά λευκές – το χρώμα της καθαριότητας. Στις αρχές, όμως, του 20ου αιώνα, ένας γιατρός αποφάσισε να το αλλάξει σε πράσινο, επειδή νόμιζε ότι θα ήταν καλύτερο για τα μάτια του χειρουργού. Δείτε τη viral φωτογραφία του νεογέννητου που δεν αφήνει τον γιατρό να φύγει!

Αν και είναι δύσκολο να απαντηθεί γιατί το πράσινο έγινε δημοφιλές στις στολές των χειρουργών, σίγουρα βοηθά τους γιατρούς να βλέπουν καλύτερα στο χειρουργείο και να είναι πιο παρατηρητικοί διότι είναι το αντίθετο του κόκκινου στο φάσμα του ορατού φωτός. Το πράσινο θα μπορούσε να βοηθήσει τους γιατρούς να δούνε καλύτερα για δύο λόγους.

Κατ’ αρχάς, κοιτάζοντας το μπλε ή το πράσινο ένας χειρουργός μπορεί να φρεσκάρει την όρασή του από το κόκκινο, συμπεριλαμβανομένων των σπλάχνων και του αίματος που βλέπει σε μια εγχείρηση.

Εσείς ξέρετε γιατί κάποιοι λιποθυμούν όταν δουν αίμα;

“Κοιτάζοντας κάτι πράσινο περιστασιακά το μάτι παραμένει πιο ευαίσθητο στις μεταβολές του κόκκινου, με αποτέλεσμα ο γιατρός να είναι πιο προσεκτικός απέναντι στον ασθενή του”, αναφέρει ο John Werner, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Δεύτερον, το λευκό χρώμα μπορεί να “τυφλώσει” τους χειρουργούς αν στρέψουν το βλέμμα τους από το σκούρο χρώμα του αίματος στα λευκά ρούχα, όπως γίνεται όταν κάποιος κοιτάξει τις αντανακλάσεις του ήλιου στο σε μια λευκή επιφάνεια.

Επιπλέον, όταν οι γιατροί εστιάζουν στο κόκκινο και ξαφνικά σηκώσουν το κεφάλι τους σε λευκό φόντο θα δουν εκεί πράσινες αντανακλάσεις. Αν όμως δει πράσινο ή μπλε φόντο τότε αυτές οι αντανακλάσεις μειώνονται και δεν αποσπάται η προσοχή”, αναφέρει η Paola Bressan από το πανεπιστήμιο της Πάντοβα.

Δείτε όλα τα περίεργα θέματα στο Athensmagazine.gr.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share