Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει τους δολοφόνους του 11μηνου παιδιού της! Ο λόγος που το έκανε θα σας βάλει σε σκέψεις.

Δεν θα το πιστεύεις...

8 Απριλίου 2019 12:23
Βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει τους δολοφόνους του 11μηνου παιδιού της! Ο λόγος που το έκανε θα  σας βάλει σε σκέψεις.

Δεν υπάρχει κάτι πιο τραγικό από αυτό: ένα αγοράκι 11 μηνών έχασε τη ζωή του επειδή οι παππούδες του το άφησαν μέσα στο αυτοκίνητο που έβραζε για σχεδόν 3 ώρες.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Jaxon Taylor, η μητέρα του δημοσίευσε ένα γράμμα στο οποίο ΣΥΓΧΩΡΕΙ τους γονείς της επειδή τον… ξέχασαν.

Η Mandie Hendershot αποφάσισε να μην κατηγορήσει τους γονείς της για το «τραγικό λάθος» που έκαναν όταν γύρισαν από την εκκλησία και άφησαν τον Jaxon στο καθισματάκι του αυτοκινήτου.

Όλοι έχουν μόθει ότι ο γιος μου πέθανε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 11 μηνών και 8 ημερών. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και πολλές ιστορίες.

Για 40 λεπτά "την έιχα" για νεκρή αλλά τελικά ξαναζωντάνεψε!

Δεν ήμουν εκεί γιατί τον είχα αφήσει στη φροντίδα των παππούδων του. Των γονιών μου.

Ο θάνατος του ήταν τραγικός και έχει συγκλονίσει πολύ κόσμο, αλλά είχε τους καλύτερους παππούδες που θα μπορούσε να έχει ποτέ ένα παιδάκι.

Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου επί 23 συνεχόμενες ώρες μέχρι να γεννήσω. Οι άνθρωποι που τον έπαιρναν βόλτα το βράδυ και περπατούσαν μαζί του για ώρες όταν είχε κολικούς και ήταν απαρηγόρητος. Οι άνθρωποι που τον είδαν να κυλιέται, να μπουσουλάει και να σηκώνεται για πρώτη φορά. Που τον κράτησαν αγκαλιά και τον φρόντισαν όταν είχε πυρετό.

Που τον έκαναν να γελάει όταν κανείς άλλος δεν μπορούσε. Ήταν δίπλα του κάθε μέρα της ζωής του και ο γιος μου τους αγαπούσε σαν τρελός όπως και αυτοί.


Αυτό που έγινε ήταν φοβερό, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Αλλά ποιος από εμάς δεν έχει κάνει ένα τόσο τραγικό λάθος που πιστεύαμε ότι δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ κανείς;

Ποιος δεν είχε άλλους να τον κρίνουν και να τον φτύνουν; Από τη στιγμή που όλοι μας έχουμε κάνει τέτοια λάθη και έχουμε προκαλέσει ανεπανόρθωτο πόνο σε άλλους, κανείς δεν μπορεί να μας κρίνει παρά μόνο ο Θεός.

Πονάω περισσότερο απ” ότι μπορεί ν” αντέξει ανθρώπινο πλάσμα, αλλά αποφάσισα να απομακρυνθώ από το μίσος και τα κατηγορώ.

Tρελό: Βγήκαν στο δρόμο με πρόκληση να χορέψουν όσο πιο γελοία μπορούν!

Αυτή η «πορεία», στη Βουδαπέστη, ήταν σίγουρα η πιο αστεία που έχει γίνει ποτέ. Ξεκαρδιστικά σκίτσα: Ο κόσμος μέσα από τα μάτια των σκύλων!

Καμπουριασμένοι, σηκώνοντας πολύ ψηλά τα πόδια, κουνώντας πέρα- δώθε τα χέρια τους, εκατοντάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της Βουδαπέστης και περπάτησαν όσο πιο «χαζά» μπορούσαν. Αυτό ήταν άλλωστε το ζητούμενο, σε αυτή την ασυνήθιστη «πορεία», που ήταν μια ευκαιρία να ξεχάσουν οι πολίτες τα καθημερινά τους προβλήματα, σύμφωνα με τους διοργανωτές! Επίσης δείτε: Ετοιμάστε Βαλίτσες… Χωριό Με 600 Γυναίκες Ζητάει Άνδρες

Αυτή η παρέλαση «χαζού περπατήματος» έγινε με αφορμή την Πρωταπριλιά και ήταν εμπνευσμένη από ένα σκετς των Monty Python.

Διαβάστε περισσότερα περίεργα θέματα στο Athensmagazine.gr.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share