Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυστραλία:H Youtuber που γέννησε online!

Δεν θα το πιστεύετε...

5 Απριλίου 2019 08:41
Αυστραλία:H Youtuber που γέννησε online!

H Youtuber από την Αυστραλία γέννησε live στο κανάλι της. Η μεταδόσο περιελάμβανε ολη την διασικασία. Από την στιγμή που νιώθει ότι "ερχεται", τις πρώτες συστολές, την ώθηση αλλά και την γέννα!

Το κανάλι της αφόρα θέματα υγείας και fitness και πάνω από 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν εκείνη τη στιγμή την γέννα.

Η Sarah Stevenson, η οποία είναι περισσότερο γνωστή ως «Sarah's Day», μοιράστηκε την προ-εργασία, τις συστολές και την τελική παράδοση του γιου της Fox Ocean Tilse στις 29 Μαρτίου.

Η 26χρονη από την περιοχή Sutherland Shire του Σίδνεϊ έχει επαίνους από χιλιάδες συνδρομητές της που έδωσε μια εικόνα για την ωμή και συναισθηματική εμπειρία του τοκετού.

Να σας θυμίσουμε: Το απίστευτο σκάνδαλο με Youtuber που συγκλόνισε τους vegan!

Χρήστες ανέφεραν ότι το βίντεο «τους έκανε να κλαίνε».

Η Σάρα υπέμεινε 30 ώρες, πριν ζητήσει τελικά μια επισκληρίδιο για να "ηρεμήσει το σώμα της" και να την βοηθήσει να γεννήσει.

Το βίντεο παρουσιάζει το σύνολο της διαδικασίας γέννησης της Sarah, η οποία ξεκίνησε την Κυριακή 24 Μαρτίου όταν γνώρισε ήπιες συσπάσεις.

Σε μια ιδιαίτερα οδυνηρή σκηνή του 25ωρου βίντεο, η μητέρα της Σαρά,προσεύχεται μπροστά από την κόρη της, που προσπαθεί να πάρει κάποια ανακούφιση από τον πόνο.

«Γι αυτό είναι κατασκευασμένα τα σώματά μας ... Θέε μου, προσευχόμαστε για να μας δώσει δύναμη», λέει η μητέρα της Σάρα.

Σχόλια χρηστών!

«Αυτό ήταν ίσως το πιο ακατέργαστο συναισθηματικό βίντεο που έχω δει ποτέ στο YouTube», είπε ένα άτομο.

«Ποτέ δεν φώναξα κατά τη διάρκεια ενός βίντεο μέχρι να δω αυτό. Τι απίστευτο ταξίδι."

«Είναι τρελό πόση αγάπη υπάρχει κατά την διάρκεια της γέννησης. Αγάπη από τη μητέρα και το σώμα της στο παιδί."

« Σας ευχαριστούμε που κάνατε αυτό το βίντεο!

Η Sarah θα συνεχίσει να ενημερώνει τους οπαδούς της για την πρόοδο του Fox και την εμπειρία του στο θηλασμό καθώς ο γιος της μεγαλώνει και αλλάζει.

Διαβάστε περισσότερες περίεργες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share