Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Και όμως υπάρχουν γάτες που είναι... travel bloggers!

Οι διάσημες ψιψίνες σε περιπέτειες!

4 Απριλίου 2019 11:04
Και όμως υπάρχουν γάτες που είναι... travel bloggers!

Οι 1,3 εκατομμύρια ακόλουθοί την έχουν παρακολουθήσει να εξερευνά τα δάση του Βανκούβερ, τους ορεινούς όγκους των ελβετικών Άλπεων και τις απόκρημνες ομορφιές της ακτής της Λιγουρίας στην Ιταλία,όπως και κάθε επιτυχημένος travel blogger!

Η Suki έχει διασχίσει την Καλιφόρνια οδικώς, ανέβηκε σε ανέγγιχτα χιονισμένα βουνά και έκανε πικ νικ έξω από γερμανικά κάστρα!

Στην πραγματικότητα, η μόνη διαφορά μεταξύ της Suki και των περισσότερων travel bloggers είναι ότι η Suki είναι μια γάτα Βεγγάλης.

Να σας θυμήσουμε μια Αξιολάτρευτη γάτα κάνει κοιλιακούς και τρελαίνει το διαδίκτυο!

Η Λόρα Μος, η οποία έγραφε άρθρα για κατοικίδια στην Huffington Post και στο Forbes, δημιούργησε το δικό της website, «Adventure Cats» το 2016 όταν άρχισε να παρατηρεί ότι ένας μεγάλος αριθμός ταξιδιωτών έπαιρναν τις γάτες τους μαζί στις αποδράσεις τους.

«Οι άνθρωποι όχι μόνο εκπαιδεύουν τις γάτες τους, αλλά και τις παίρνουν μαζί τους όταν ταξιδεύουν. Ήμουν περίεργη για το πώς εκπαιδεύουν τις γάτες να βγαίνουν έξω με λουρί και τις παίρνουν μαζί τους σε πεζοπορίες σε ταξίδια με διανυκτερεύσεις. Δημιούργησα στο Instagram τον λογαριασμό "Adventure Cats" για να δημοσιεύω φωτογραφίες από αυτές τις καταπληκτικές γάτες και επίσης να καταρρίψω τα αρνητικά στερεότυπα που έχουμε για τις γάτες και τους ανθρώπους που τις αγαπούν» ανέφερε στην εφημερίδα «Evening Standard».

Γάτα επέστρεψε στο σπίτι της μετά από… 13 χρόνια εξαφάνισης

Απίστευτη φαντάζει η ιστορία ενός τετράποδου στη Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 13 χρόνια αλλά… επέστρεψε σπίτι του.

Όλα ξεκίνησαν πριν από ακριβώς 13 χρόνια όταν η Boo, μία γάτα ηλικίας τεσσάρων ετών, έφυγε από το σπίτι που τη φιλοξενούσαν στο Χάρογκεϊτ της Αγγλίας.

Η γυναίκα που τη φρόντιζε, ονόματι Τζάνετ Αντάμοβιτς, κόλλησε αφίσες και δημοσίευσε τη φωτογραφία του τετράποδου στην τοπική εφημερίδα, χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από έναν χρόνο επίμονων ερευνών, η Τζάνετ πήρε την απόφαση να σταματήσει την αναζήτηση ελπίζοντας πως η Boo θα είχε βρει ένα άλλο σπίτι. Μάλιστα, υιοθέτησε δύο ακόμα γάτες.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο οποίο της είπαν πως μία γάτα με το όνομα Boo βρίσκεται στον κτηνίατρο. Πώς έφτασε εκεί; Όπως έμαθε, μία άγνωστη τη μετέφερε εκεί ενώ την είχε βρει 40 μίλια μακριά.

«Δεν ξέρω πού ήταν, πιθανότατα ήταν αδέσποτη αλλά την τάιζαν ξένοι ή “έπιανε” το φαγητό της», λέει η Τζάνετ.

Η γάτα είναι καλά στην υγεία της για την ηλικία της, έχοντας μόνο ενδείξεις κούρασης και αφυδάτωσης.

Δείτε περισσότερα περίεργα θέματα στο Athensmagazine.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share