Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο πιο θαρραλέος επιβάτης που ταξίδεψε μόνος του σε πτήση Boeing 737 – 800!

Θα το τολμούσατε;

4 Απριλίου 2019 10:37
Ο πιο θαρραλέος επιβάτης που ταξίδεψε μόνος του σε πτήση Boeing 737 – 800!

Ο πιο θαρραλέος επιβάτης είναι ο κύριος που θα δείτε στη συνέχεια αφού κατάφερε και τόλμησε να ταξιδέψει μόνος του σε πτήση Boeing 737 – 800!

Μπορεί να είναι και ο πιο θαρραλέος άνθρωπος στον κόσμο! Τον λένε Skirmantas Strimaitis και όταν έκλεινε ένα εισιτήριο από το Βίλνιους στο Μπέργκαμο δεν φανταζόταν ότι θα είναι ο μοναδικός επιβάτης της πτήσης του Boeing 737 – 800! Γιατί με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα δεν μπαίνει κανείς εύκολα σε Boeing.

Να σας θυμίσουμε: Ryanair: Καυγάς σε πτήση της εταιρείας για μια γυναίκα που δεν φορούσε παπούτσια!(video)

Ο ατρόμητος επιβάτης του Boeing 737 – 800 πέταξε από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας στο Μπέργκαμο της Ιταλίας για να κάνει σκι. Και έπαθε σοκ μπαίνοντας στο αεροπλάνο όταν είδε ότι είναι ο μοναδικός επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.Στο αεροπλάνο των 189 θέσεων ήταν ο Skirmantas Strimaitis και τα πέντε μέλη του πληρώματος!

Ο ίδιος όπως διηγείται κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν πήγε να κάνει check in στο αεροδρόμιο του Βίλνιους και του είπαν ότι το πλήρωμα τον περίμενε.

Δείτε ακόμα ένα περίεργο περιστατικό: Απίστευτο: Ενα πουλί τρύπωσε σε πτήση από Σιγκαπούρη στο Λονδίνο! (Video)

Όταν ρώτησε γιατί, αφού δεν είχε καθυστερήσει, του είπαν ότι είναι ο μοναδικός επιβάτης της πτήσης. Ο ίδιος μιλάει για μοναδική εμπειρία. «Και το πλήρωμα ήταν κάπως», δήλωσε ο ίδιος στο CNN.Κατά την διάρκεια της πτήσης όλα έγιναν κανονικά.

Οι συμβουλές ασφάλειας αν συμβεί κάτι κατά την διάρκεια της πτήσης και όλα. Ο ίδιος φυσικά δεν σταμάτησε να βγάζει selfie και απόλαυσε την ησυχία μέσα στο αεροπλάνο.

Όταν η πτήση προσγειώνεται σε λάθος...χώρα! - Αυτά έπαθε ο αεροσυνοδός! (Video)

Όταν η πτήση προσγειώνεται σε λάθος χώρα και ο αεροσυνοδός το αντιλαμβάνεται τελευταία στιγμή αυτά είναι τα αποτελέσματα!

Την ξεκαρδιστική στιγμή που ένας αεροσυνοδός αντιλαμβάνεται ότι το αεροσκάφος στο οποίο βρισκόταν και είχε προορισμό το Ντίσελντοφ προσγειώθηκε κατά λάθος στη Σκωτία κατέγραψε ένας από τους επιβάτες της «τρελής τρελής πτήσης», η οποία έγινε εχθές viral αφού... για αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε.

Η πτήση της Βritish Airways, την οποία εκτελούσε η συνεργαζόμενη γερμανική εταιρεία WDL Aviation, αναχώρησε προχθές το πρωί από το αεροδρόμιο του Λονδίνου στις 7.47 π.μ. με προορισμό την γερμανική πόλη του Ντίσελντορφ.

Ωστόσο, η γκάφα ενός υπαλλήλου της εταιρείας που έδωσε εσφαλμένο σχέδιο πτήσης στο πιλότο, είχε ως αποτέλεσμα η πτήση να προσγειωθεί τελικά όχι μόνο σε λάθος πόλη, αλλά σε λάθος χώρα! Αν είσαι ταξιδιώτης και θέλεις να έχεις μια ευχάριστη πτήση δες εδώ τι χρειάζεται!

Όταν ο κυβερνήτης προσγείωσε τελικά το αεροσκάφος 500 μίλια μακριά από τον προγραμματισμένο προορισμό του, στο Εδιμβούργο, ο έκπληκτος αεροσυνοδός ακούγεται στο βίντεο να λέει στους επιβάτες. «Να πάρει η ευχή! Κανείς σας δεν πάει στο Εδιμβούργο; ΟΚ, παρακαλώ μην τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο».

Αναρωτιέστε κι εσείς τι άλλο μπορεί να συμβεί σε μια πτήση; Δείτε εδώ έναν απίστευτο λόγο που πέταξαν μια οικογένεια έξω από το αεροπλάνο! Δεν σας πάει στο νου ο λόγος!

Η ανακοίνωση του αεροσυνοδού για το απίστευτο μπέρδεμα αιφνιδίασε τους επιβάτες, που δεν είχαν πάρει είδηση ότι ταξίδευαν προς διαφορετικό προρισμό. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, κάποιοι αντέδρασαν με γέλια, ενώ άλλοι εξοργίστηκαν από την απίστευτη γκάφα, που τους υποχρέωσε να περιμένουν επί ώρες μέχρι το αεροσκάφος τους να ανεφοδιαστεί και να αναχωρήσει ξανά προς τον σωστό προορισμό.

«Ζητάμε συγγνώμη. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας μεταφέρουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα στο Ντίσελντορφ», ακούγεται να λέει ο αεροσυνοδός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιβάτες της πτήσης αντιλήφθηκαν το λάθος μόνο όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος και άκουσαν τον πιλότο να λέει «καλωσορίσατε στο Εδιμβούργο». Αρκετά από τα άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος μοιράστηκαν την περιπέτειά τους στα social media, με κάποιους μάλιστα να προτείνουν στην BA να καθιερώσει τις... «πτήσεις μυστήριο» με άγνωστο προορισμό, αφού πρόκειται ομολογουμένως για μια πολύ πρωτότυπη υπηρεσία!

Πηγή: dailymail.co.uk

Ένα άλλο βίντεο που έγινε χαμός και σχετίζεται με την απόλυτη φρίκη που βίωσαν σε ένα αεροπλάνο οι επιβάτες του! Δείτε τι συνέβη!

Διαβάστε περισσότερες περίεργες ειδήσεις στο Athensmagaine.gr.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share