Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Τραμπ τώρα χτυπάει και....τα αβοκάντο

Αν είναι δυνατόν

2 Απριλίου 2019 15:51
Ο Τραμπ τώρα χτυπάει και....τα αβοκάντο

Το αβοκάντο θα εξαφανιστεί από τις ΗΠΑ σε λιγότερο από ένα μήνα εάν ο Τραμπ κλείσει τα σύνορα με το Μεξικό
Τέλος για το αβοκάντο στις ΗΠΑ εάν ο Ντόναλντ Τραμπ κλείσει τα σύνορα με το Μεξικό.Στην περίπτωση που ο Αμερικανός πρόεδρος κάνει πράξη την απειλή του, τότε σε τρεις εβδομάδες θα έχουν εξαντληθεί στις προθήκες των αμερικανικών σούπερ μάρκετ τα αποθέματα του θρεπτικού αυτού φρούτου.

Εκτός από το αβοκάντο θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα στην αγορά τροφίμων, όπως σχολιάζει το BBC.

Την Παρασκευή, ο Nτόναλντ Τραμπ δήλωσε πως υπάρχει μεγάλη μεγάλη πιθανότητα να κλείσει τα σύνορα εάν η κυβέρνηση του Μεξικού δεν κάνει κάτι για να εμποδίσει τους μετανάστες που θέλουν να φθάσουν στις ΗΠΑ.

Όμως, ένα κλείσιμο των συνόρων θα βάλει τέλος σε εκατομμύρια νόμιμες διελεύσεις ενώ θα σταματήσουν εμπορικές συναλλαγές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι εισαγωγές τροφίμων έχουν ετήσιο τζίρο ύψους 137 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με στοιχεία του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας, σχεδόν το 40% των φρούτων που φθάνουν στις ΗΠΑ προέρχονται από το Μεξικό.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε αφού εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία να μιλήσει με τον Τραμπ!

Αεροπορική εταιρεία «τρολάρει» τον Τραμπ! - Η διαφήμιση που έγινε viral! (Video)

Οι σχέσεις των ΗΠΑ και του Μεξικού δεν είναι στο καλύτερο στάδιο τους, ειδικά με την ανάληψη του Λευκού Οίκου από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήρθε στην εξουσία με το σύνθημα του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, το οποίο μάλιστα θα ανάγκαζε τη χώρα της κεντρικής Αμερικής να πληρώσει.

Ωστόσο, τα συναισθήματα του από ότι φαίνεται δεν συμμερίζεται ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, μόνο το 2017 περισσότεροι από 35 εκατ. Αμερικανοί ταξίδεψαν στο Μεξικό και επισκέφθηκαν για τουριστικούς λόγους.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια μιας αεροπορικής εταιρείας έρχεται να στηρίξει τους δεύτερους και να «γελάσει» εις βάρος του τείχους, προσφέροντας στους επιβάτες έκπτωση ανάλογα με το πόσο… μεξικάνικο DNA έχουν μέσα τους!

Ο εθνικός αερομεταφορέας της χώρας AeroMexico, διαφήμισε ένα πρόγραμμα με την ονομασία «DNA Discounts» το οποίο προσφέρει εκπτώσεις στις πτήσεις Αμερικανών, οι οποίοι αποδεικνύουν την καταγωγή τους μέσω τεστ DNA.

Το ποσό της έκπτωσης εξαρτάται από το ποσοστό του Μεξικανού προγόνου που «κρύβουν» στο DNA τους. Για παράδειγμα, κάποιος που έχει 15% μεξικανική καταγωγή ,θα δικαιούται 15% έκπτωση. Η διαφήμιση αυτή «τρολάρει» το τείχος που θέλει να υψώσει ο Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό.

Η διαφήμιση ισχυρίζεται ότι το 54% όσων υπεβλήθησαν σε εξετάσεις DNA, είχαν κάτι από Μεξικό στο αίμα τους, ωστόσο προς απογοήτευσή της μία γυναίκα δεν είχε απολύτως τίποτα μεξικανικό και έχασε την έκπτωση.

Διαβάστε περισσότερες περίεργες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share