Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Μήνυσε τον προϊστάμενό του επειδή... αεριζόταν στο μέρος του!

Η πιο... βρωμερή μήνυση!

29 Μαρτίου 2019 19:25
Αδιανόητο: Μήνυσε τον προϊστάμενό του επειδή... αεριζόταν στο μέρος του!

Επική μήνυση ενός εργαζόμενου, ο οποίος ζητάει 1,8 εκατομμύρια δολάρια από τον προϊστάμενό του, επειδή εκείνος τις... άφηνε προς το μέρος του. (Να σας υπενθυμίσουμε ότι καταργείται το παράβολο των 50 ευρώ, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μήνυση!)

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια μήνυση!

Ένα αυστραλιανό εφετείο απέρριψε την Δευτέρα μια υπόθεση για υποτιθέμενο εργασιακό bullying, μετά τη μήνυση που κατέθεσε μηχανικός κατά του προϊσταμένου του επειδή... τις αμολούσε συνεχώς προς τη μεριά του.

Το εφετείο της Βικτώρια συμφώνησε με παλαιότερη δικαστική απόφαση που ανέφερε ότι, ακόμα κι αν όσα ισχυρίζεται ο καταγγέλλων Ντέιβιντ Χινγκστ είναι αλήθεια, τα αέρια δεν συνιστούν εργασιακό bullying.

O 56χρονος Χινγκστ πάντως είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεσή του μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας για να δικαιωθεί, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Στην μήνυσή του, ο πρώην υπάλληλος της εταιρείας Construction Engineering κατηγορούσε τον προϊστάμενό του, Γκρεγκ Σορτ, ότι εσκεμμένα άφηνε αέρια προς την μεριά του, το διάστημα που εργαζόταν εκεί, για να τον «βασανίζει». Μάλιστα χαρακτήριζε τον Σορτ «serial farter», που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να του κάνει τον βίο αβίωτο, για να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη δουλειά του.

Σύμφωνα με τον Χινγκστ, ο προϊστάμενός του ερχόταν πολλές φορές την ημέρα στο μικρό γραφείο του, που δεν έχει παράθυρα, ειδικά για να «τις αμολήσει».

«Τις άφηνε όταν είχα γυρισμένη την πλάτη και μετά έφευγε. Αυτό γινόταν πέντε έξι φορές την ημέρα» είπε στο δικαστήριο ο καταγγέλλων, εξηγώντας ότι το bullying δεν περιοριζόταν μόνο στα αέρια αλλά περιλάμβανε και άλλες άσεμνες χειρονομίες εκ μέρους του πρώην προϊσταμένου του.

«Πολλές φορές μου έδειχνε τον πισινό του ενώ μιλούσαμε, ενώ με είχε βρίσει επανειλημμένα και στο τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ήταν ο Χινγκστ να υποστεί ψυχικό τραύμα, που τον ανάγκασε να μείνει μακριά από τη δουλειά του για πολλές μέρες, έως ότου απολύθηκε.

Πάντως το δυσώδες «δράμα» του καταγγέλλοντα δεν συγκίνησε το εφετείο, που απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση, επιβάλλοντας μάλιστα στον Χινγκστ να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα της πρώην «νέμεσής» του.

Απίστευτο: Άνδρας στην Τουρκία πετάει με ομπρέλα!

Το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, δείχνει τον άνδρα να προσπαθεί να μπλοκάρει μία ομπρέλα που θα έπαιρνε ο αέρας, ανεβαίνοντας πάνω στην βάση της. Ο πολύ ισχυρός άνεμος, όμως, κατάφερε να σηκώσει την ομπρέλα με τον άνδρα επάνω της, ο οποίος για μερικά δευτερόλεπτα αιωρείται μαζί με την ομπρέλα!

Το βίντεο, έλαβε χώρα δύο μέρες νωρίτερα στην ανατολική πόλη Οσμανίγιε στην Τουρκία.

Δείτε ένα ακόμα περίεργο βίντεο με ποντίκι που κουβαλάει μεταλλικά αντικείμενα για να καθαρίσει τραπέζι!

Σε αυτό αποτυπώνονται οι προσπάθειες τριών ανδρών να συγκρατήσουν τις ομπρέλες από τον δυνατό αέρα, μεταξύ αυτών και ο άνδρας που για μερικά δευτερόπλεπτα κατάφερε να... πετάξει. Ευτυχώς, η πτώση του από τα 4 μέτρα δεν του προκάλεσε κάποιον τραυματισμό, όμως ένας από τους παρόντες δεν ήταν τόσο τυχερός, καθώς η ομπρέλα έπεσε στο κεφάλι του και έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο με κατάγματα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share