Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ετοιμάστε Βαλίτσες… Χωριό Με 600 Γυναίκες Ζητάει Άνδρες

Δεν υπάρχει ανδρικός πληθυσμός

27 Μαρτίου 2019 13:24
Ετοιμάστε Βαλίτσες… Χωριό Με 600 Γυναίκες Ζητάει Άνδρες

Ως τώρα ξέραμε ότι τα χωριά ερημώνουν από γυναίκες που φεύγουν προς τις πόλεις για ένα διαφορετικό αύριο. Απίστευτο: Γυναίκα πυροβόλησε άντρα στο κεφάλι γιατί δεν έκανε καλό σ@ξ!

Σε αυτό το χωριό που κάνει το γύρο του διαδικτύου, συμβαίνει όμως το αντίστροφο. 600 γυναίκες, με τις περισσότερες να είναι ηλικίας 25-35 ετών ζητούν άνδρες να εγκατασταθούν στο αγροτικό χωριό τους και να βοηθήσουν στις σκληρές εργασίες που επιβάλλει η ύπαιθρος.

Πρόκειται για το χωριό Noiva do Cordeiro, της Βραζιλίας, που τα τελευταία χρόνια είδε τον ανδρικό της πληθυσμό να μειώνεται δραματικά. Μάλιστα τους ζητούν να προσαρμοστούν στις ιδαιτερότητες του χωριού και να σεβαστούν την ισότητα των φύλων, αλλιώς είναι ανεπιθύμητοι.


Για το λόγο αυτό κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με ομορφιές του τόπου τους και όχι μόνο…

Κι όμως 22χρονη πήρε τον τίτλο «Μις Χίτλερ»!


Μία νεαρή γυναίκα που κατηγορείται ότι είναι νεοναζί συμμετείχε σε Εθνική Δράση ως μέρος μιας εκδήλωσης ομορφιάς «Μις Χίτλερ». Χαμός στην Βαρσοβία από βίντεο «φωτιά»: Οι Πολωνοί νεοναζί λατρεύουν τον Χίτλερ!

Η Alice Cutter, 22 ετών, φέρεται ότι δήλωσε μέρος στο διαγωνισμό με το όνομα «Μις Χίτλερ». μια αναφορά στο ναζιστικό στρατόπεδο θανάτου όπου χιλιάδες Εβραίοι σφαγιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε ένα δικαστήριο αναφέρθηκε ότι συμμετείχε στον διαγωνισμό με σκοπό την πρόσληψη περισσότερων μελών στην εξτρεμιστική ομάδα και την «ανάδειξη του προφίλ» της Εθνικής Δράσης

Οι νομοθέτες έδειξαν σήμερα εικόνες όπου οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι φορούσε μια μάσκα προσώπου National Action με το λογότυπο της Miss Hitler 2016.

Ο αρραβωνιαστικός της Mark Jones, 24 ετών, φέρεται να φαίνεται ότι έκανε ένα ναζιστικό χαιρετισμό σε μια αίθουσα εκτέλεσης στο στρατόπεδο μόλις ένα μήνα νωρίτερα.

Κατηγορείται επίσης ότι ανήκει στην ίδια ομάδα και έχει δικαστεί για τον ίδιο λόγο!

Και οι δυο τους αρνούνται την κατηγορία ότι ανήκουν στην απαγορευμένη οργάνωση, η οποία απαγορεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2016 μετά τη δολοφονία του εργατικού βουλευτή.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share