Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Και όμως υπάρχει- Το πρώτο πρωτάθλημα σφαλιάρας!

Ένα από τα πιο περίεργα… πρωταθλήματα!

21 Μαρτίου 2019 19:35
Και όμως υπάρχει- Το πρώτο πρωτάθλημα σφαλιάρας!

Έλαβε χώρα στη Σιβηρία, καθώς έπεσε πολύ σφαλιάρα. Συγκεκριμένα στην πόλη Κράσνογιαρσκ κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν διαγωνισμό στη σφαλιάρα. Στόχος ήταν οι διαγωνιζόμενοι να μείνουν όρθιοι απ’ τη σφαλιάρα του άλλου στο «Siberian Power Show 2019».

Όσοι αγωνίστηκαν έπρεπε κάθε φορά να… βγάζουν νοκ – άουτ τον εκάστοτε αντίπαλο τους με μια σφαλιάρα στο μάγουλο. Υπήρχε, πάντως, το ενδεχόμενο να γνώριζε τον αποκλεισμό για αντικανονικό χτύπημα, καθώς έπρεπε να… σφαλιαρώσεις κάποιον με συγκεκριμένο τρόπο.

Να αναφέρουμε πως ανάμεσα στους αγωνιζόμενους είχε τοποθετηθεί μόνο ένα ψηλό κουτί, προκειμένου να μπορούν να στηριχτούν. Πίσω από τους διαγωνιζόμενους υπήρχαν άτομα έτοιμα να πιάσουν κάποιον στην περίπτωση που δεν άντεχε τη σφαλιάρα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλι Κομότσκι, ο οποίος επέστρεψε σπίτι του με 30.000 ρούβλια (413 ευρώ).

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα απο τα ποιο παράξενα πρωταθλήματα Οι Κινέζοι το τερμάτισαν: Υπάρχει επίσημο πρωτάθλημα "Πέτρα, Μολύβι, Ψαλίδα, Χαρτί"!

Η σφαλιάρα πήγε… σύννεφο, όπως θα δείτε και στα βίντεο:

View this post on Instagram

Такой спорт нам не нужен

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share