Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Ινδία: Επιχειρηματίας πέθανε μετά από επέμβαση εμφύτευσης μαλλιών!

Ζήτησε να του εμφυτευθούν 9.000 τρίχες!

14 Μαρτίου 2019 18:32
Ινδία: Επιχειρηματίας πέθανε μετά από επέμβαση εμφύτευσης μαλλιών!

Ο ανώτερος αριθμός σε μία συνεδρία είναι 3.000 - Παρουσίασε δύσπνοια και οίδημα σε λαιμό και πρόσωπο
Με την ζωή του πλήρωσε την επιθυμία του να έχει πλούσια μαλλιά ένας 43χρονος Ινδός επιχειρηματίας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από μεταμόσχευση μαλλιών διάρκειας 12 ωρών στο Μουμπάι.

Ο Shrawan Kumar Choudhary υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών σε μία επέμβαση που διήρκεσε 12 ώρες σε ιδιωτική κλινική της πόλης.

Ινδία: Επιχειρηματίας πέθανε μετά από επέμβαση εμφύτευσης μαλλιών!

Σαράντα ώρες μετά την επέμβαση παρουσίασε επιπλοκές, εμφανίζοντας συμπτώματα δύσπνοιας και οίδημα στο λαιμό και το πρόσωπο του. Μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο και κατέληξε από αλλεργικό σοκ το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με αξιωματούχο του νοσοκομείου.

Σε ανακοίνωσή του ο δερματολόγος, στου οποίο την κλινική είχε εισαχθεί για την μεταμόσχευση ο 43χρονος, τόνισε ότι ο άνδρας ζήτησε να του εμφυτευθούν 9.000 τρίχες, ενώ ο ανώτερος αριθμός σε μία συνεδρία είναι 3.000 .

Πάντως δεν είναι σαφές εάν ο γιατρός συμφώνησε σε αυτό.

Η αστυνομία έχει καταχωρήσει προσωρινά τον θάνατό του ως ατύχημα και έχει ξεκινήσει έρευνα για το αν υπάρχει ιατρική αμέλεια.

Σε ποιο το χωριό του κόσμου απαγορεύονται τα παπούτσια;

Στο χωριό Ανταμάν κανείς δεν φορά παπούτσια παρά μόνον πολύ ηλικιωμένοι και άρρωστοι – Οι επισκέπτες ενημερώνονται για την παράδοση αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να την τηρήσουν
«Ως Ινδή, πάντα ήμουν άνετη με την έννοια των γυμνών ποδιών. Με τα χρόνια, έχω συνηθίσει να βγάζω τα παπούτσια προτού μπω στο σπίτι για να μην μεταφέρω μικρόβια. Το κάνω και κατά τη διάρκεια προσευχών σε ινδουιστικούς ναούς. Αυτό όμως που δεν το περίμενα, το βρήκα στο χωριό Ανταμάν της Ινδίας. Μπαίνοντας στο χωριό Ανταμάν», όπως εξηγεί η δημοσιογράφος του BBC, Kamala Thiagarja», κανείς δεν φοράει παπούτσια: εκτός από τους πολύ ηλικιωμένους και άρρωστους...»

Πολλοί είναι αυτοί που κρατούν τα παπούτσια τους στο χέρι περπατώντας στους δρόμους. Στο μικρό αυτό ινδικό χωριό, ζουν περίπου 130 οικογένειες πολλοί από τους οποίους είναι γεωργοί.

«Η μητέρα μου μας έχει πει ότι, μια πανίσχυρη θεά , η «Muthyalamma», προστατεύει το χωριό μας και έτσι δεν φοράμε παπούτσια από σεβασμό γι' αυτήν», είπε ένα δεκάχρονο αγόρι που έκανε ποδήλατο ξυπόλητο στους δρόμους του χωριού.

«Είμαστε η τέταρτη γενιά χωρικών που ζούμε με αυτόν τον τρόπο», εξηγεί ο 53χρονος ζωγράφος Karuppiah Pandey .

Οι επισκέπτες ενημερώνονται για την ξυπόλητη παράδοση.

«Αλλά αν δεν συμμορφωθούν, ποτέ δεν την επιβάλλουμε. Είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή», προσθέτει.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share