Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Πώς να καθαρίσετε πανεύκολα τον ανανά σας! - Το έξυπνο κόλπο!(video)

Είναι πανεύκολο τελικά!

14 Μαρτίου 2019 14:09
Πώς να καθαρίσετε πανεύκολα τον ανανά σας! - Το έξυπνο κόλπο!(video)

Παιδεύεστε κι εσείς να καθαρίσετε τον ανανά; Σας έχουμε τη λύση! Ο ανανάς όπως και το ακτινίδιο δεν είναι από τα πιο εύκολα φρούτα για να καθαρίσει κάποιος! Όλοι λατρεύουμε να τρώμε φρούτα και ειδικά όταν δεν ταλαιπωρούμαστε πολύ ώρα να τα καθαρίζουμε!

Σίγουρα, κανείς δεν έχει αντίρρηση πως το ακτινίδιο όταν προσπαθήσεις να το καθαρίσεις, θα γεμίσεις ζουμιά ενώ τα ρόδια είναι ο εφιάλτης κάθε μητέρας γιατί αλίμονο αν πάρουν τα παιδιά ένα ρόδι και προσπαθήσουν να το σπάσουν για να μαζέψουν τα σποράκια. Ο ανανάς όμως είναι αρκετά εξοργιστικός.

Πρώτον, είναι πολύ μεγάλος και καλύπτεται από αιχμηρές μύτες και απαιτεί πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια στο να καταφέρεις να το κόψεις και να πάρεις ένα αξιοπρεπές κομμάτι.

Ανανάς καθάρισμα εύκολα

Ωστόσο, φαίνεται πως για πολλά χρόνια, καθαρίζαμε και τρώγαμε λάθος τον ανανά και περιμέναμε εναγωνίως ένα κόλπο ή ένα gadgetάκι για να μας λύσει τα χέρια.

Χάρη σε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει κάποιον κυριολεκτικά να ξεφλουδίζει έναν ανανά από την ανάποδη πλευρά με τεράστια ευκολία, το διαδίκτυο πλέον αμφισβητεί όλα όσα γνωρίζει.

Όσοι δοκίμασαν πάντως αυτή την μέθοδο, δεν μπορούσα να πιστέψουν πως πραγματικά λειτουργεί. Δυστυχώς όμως, το κόλπο δεν δουλεύει για όλους, γεγονός που υποδηλώνει πως θα πρέπει ο ανανάς να είναι σχετικά ώριμος για να μπορέσει να καταναλωθεί σωστά.

Δείτε το βίντεο:

Κι όμως υπάρχει: Ο ροζ ανανάς είναι από τα πιο εντυπωσιακά φρούτα! (Photo)

Νόμιζες ότι ο κλασικός ανανάς που βρίσκεις πλέον σε όλα τα super markets είναι αρκετά εξωτικός; Που να ακούσεις τότε για τον ροζ ανανά!

Και όμως, δεν είναι φάρσα αλλά απόλυτα υπαρκτό φρούτο, ροζ μέσα κι έξω, το οποίο υπάρχει χάρη στην επιστήμη ή αλλιώς αποτελεί τη χαριτωμένη, γενετικά τροποποιημένη εκδοχή του ανανά με κίτρινη σάρκα που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Βέβαια, μπορεί να μην πρόκειται για απολύτως φυσικό προϊόν, ωστόσο ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ το έχει εγκρίνει προς κατανάλωση.

Ροζ ανανάς

Όσο για τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζουν, πέρα από το χρώμα του που οφείλεται στο λυκοπένιο, ο ροζ ανανάς έχει και διαφορετική, ακόμη πιο γλυκιά γεύση, λιγότερο όξινη από τον κλασικό ανανά.

Επίσης, ο ροζ ανανάς παράγει λιγότερο από το ένζυμο βρομελίνης, το οποίο περιέχεται στον ανανά και κάνει το στόμα να καίει.

Ροζ ανανάς

Ανυπομονούμε λοιπόν, να τον δούμε και στα ελληνικά μανάβικα για να τον δοκιμάσουμε και να δούμε αν είναι όσο νόστιμος λένε.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share