Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

74χρονος άντρας τάισε μπισκότα με χασίς ολόκληρη την εκκλησία!

Αδιανόητο περιστατικό!

12 Μαρτίου 2019 13:46
74χρονος άντρας τάισε μπισκότα με χασίς ολόκληρη την εκκλησία!

Έψησε αχνιστά μπισκότα με χασισέλαιο και τα πρόσφερε στο εκκλησίασμα, με αποτέλεσμα να στείλει ορισμένους στα επείγοντα περιστατικά

Ένας 74χρονος άνδρας ετοίμασε και προσέφερε στο εκκλησίασμα της αποστολικής καθολικής εκκλησίας του Μπλούμιγκτον της Ιντιάνα μπισκότα παρασκευασμένα με έλαιο ινδικής κάνναβης. Για την ακρίβεια τουλάχιστον έξι άτομα που παρίσταντο στην εκκλησία δοκίμασαν από τα μπισκότα αυτά, που παρασκεύασε με τα χεράκια του ο κ. Τζόουνς πριν από ένα χρόνο. Σήμερα, ο 74χρονος κατηγορείται πως εμπότισε τα μπισκότα αυτά με THC.

THC είναι η κωδική ονομασία της χημικής ένωσης τετραϋδροκανναβινόλη, που περιέχεται σε αποξηραμένα άνθη μαριχουάνας και στο χασίς. Αν και αρχικά ο κ. Τζόουνς αρνήθηκε αρχικά την χρήση ελαίου χασίς για τα μπισκότα και γενικότερα τη χρήση οιουδήποτε παράνομου συστατικού, έρευνα στο σπίτι του κατέληξε στον εντοπισμό ενός δοχείου με καστανές κάψουλες που περιελάμβαναν ένα ύποπτο έλαιο. Το έλαιο αυτό, μετά από κλινικές εξετάσεις αποδείχθηκε πως περιείχε την ουσία THC.

Άνδρας ταίσε μπισκότα με χασίς

Ο ηλικιωμένος παραδόθηκε στις αρχές έπειτα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του και κατηγορήθηκε για εγκληματική αμέλεια και κατοχή χασισέλαιου. Αρκετοί μάλιστα από τους εκκλησιαζόμενους παραπονέθηκαν για ανεπιθύμητες επιδράσεις από τα μπισκότα, καταλήγοντας στα επείγοντα του τοπικού νοσοκομείου.

"Προσευχόμαστε για όσους εμπλέκονται" αναφέρει ο ιερωμένος της εκκλησίας, προσθέτοντας πως προσεύχεται και για τον κ. Τζόουνς.

Απίστευτο! Αθώωσαν βιαστές επειδή το θύμα δεν ήταν «ιδιαίτερα ελκυστικό»!

...έξω από το δικαστήριο στην Αγκόνα, μετά την απόφαση δικαστίνων να αθωώσουν δύο κατηγορούμενους για βιασμό με το σκεπτικό ότι το θύμα έδειχνε «πολύ αρρενωπό» για να πέσει θύμα βιασμού.

Η απόφαση ελήφθη το 2017, αλλά μόλις την Παρασκευή 8 Μαρτίου έγινε γνωστή και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας αποφάσισε επανάληψη της δίκης.

Οι δύο άνδρες είχαν κατηγορηθεί το 2015 για τον βιασμό μιας 22χρονης (τότε) περουβιανής γυναίκας και είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα το 2016, ωστόσο ζήτησαν έφεση, η οποία τους αθώωσε με το παραπάνω σκεπτικό.

Στην αναφορά των δικαστίνων αναφέρεται πως η ιστορία του θύματος δεν έγινε πιστευτή επειδή «έμοιαζε με άνδρα και άρα δεν ήταν αρκετά ελκυστική για να πέσει θύμα βιασμού».

Άνδρας ταίσε μπισκότα με χασίς

«Διάβασα αυτή την πρόταση το 2017 και για αυτό το αναφέραμε στο ανώτατο δικαστήριο» τόνισε η Cinzia Molinaro, η δικηγόρος της γυναίκας,

« Ήταν αηδιαστικό να το διαβάζεις. Ανέφερε διάφορους λόγους για την απόφαση και μεταξύ τους ήταν ότι οι οι κατηγορούμενοι είπαν πως το θύμα δεν τους άρεσε καν, επειδή ήταν άσχημη. Είπαν μάλιστα πως μια φωτογραφία της το έδειχνε αυτό».

Την εν λόγω φωτογραφία είχε στο κινητό του τηλέφωνο ένας κατηγορούμενος, με το όνομα «Βίκινγκ»

Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, οι δύο άντρες έριξαν ναρκωτικό χάπι στο ποτό της σε μια κοινή τους έξοδο μετά από μάθημα. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη γυναίκα είχε αποφανθεί ότι οι τραυματισμοί της ήταν συμβατοί με βιασμό και βρήκε υπνωτική ουσία στο αίμα της.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share