Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πλοίο συγκρούστηκε με... φάλαινα!

Τραυματίστηκαν 87 άτομα

9 Μαρτίου 2019 15:50
Πλοίο συγκρούστηκε με... φάλαινα!

Ογδόντα επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα πλοίο συγκρούστηκε με μία φάλαινα στα ανοιχτά της νήσου Σάντο στην Θάλασσα της Ιαπωνίας.

Η κατάσταση πέντε τραυματιών χαρακτηρίζεται ως σοβαρή, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, επικαλούμενα την ιαπωνική ακτοφυλακή, αλλά και τις τοπικές αρχές.

Στο φέρι επέβαιναν 121 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος.

Απίστευτο: Πώς μια πιπιλιά σκότωσε έναν 17χρονο!

Ένας 17χρονος στο Μεξικό άφησε την τελευταία του πνοή ενώ έτρωγε με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο άτυχος 17χρονος άρχισε να έχει σπασμούς λίγο πριν καταρρεύσει μπροστά στα έντρομα μάτια των συγγενών του.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο θάνατός του προήλθε έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που προκάλεσε ένας θρόμβος. Η οικογένεια του αναφέρει ότι “υπεύθυνη” για την τραγωδία που τους βρήκε είναι η 24χρονη φίλη του, η οποία έχει εξαφανιστεί. Όπως ισχυρίζονται οι συγγενείς του η 24χρονη προκάλεσε το θρόμβο που κατέληξε στον εγκέφαλο του θύματος, με πιπιλιά.

Το 2011, μία 44χρονη από τη Νέα Ζηλανδία, έμεινε μερικώς παράλυτη έπειτα από εγκεφαλικό που προκλήθηκε ύστερα από ένα ερωτικό ραντεβού. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν την αιτία μέχρι που εντόπισαν μία μελανιά στη δεξιά πλευρά του λαιμού της και από κάτω μία κατεστραμμένη αρτηρία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share