Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκατομμυριούχος πληρώνει με 300.000 δολάρια στον άντρα που θα παντρευτεί την κόρη του!

Αυτός ο μπαμπάς διαφέρει από τους υπόλοιπους...

6 Μαρτίου 2019 13:40
Εκατομμυριούχος πληρώνει με 300.000 δολάρια στον άντρα που θα παντρευτεί την κόρη του!

Έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκαταστήσει την 26χρονη ανύπαντρη κόρη του εμφανίζεται ένας κροίσος από την Ταϊλάνδη, ο οποίος φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει μέχρι και 300.000 δολάρια σε όποιον θελήσει να την παντρευτεί.

Ο 58χρονος πολυεκατομμυριούχος Αρνόν Ροντθογκ, o οποίος διατηρεί μία πετυχημένη επιχείρηση καλλιέργειας κι εξαγωγής τροπικών φρούτων στα βόρεια της χώρας, αφού είδε κι απόειδε αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό για την 26χρονη κόρη του, αποφάσισε να κάνει δημόσια «έκκληση» για την εξεύρεση του άντρα που θα την κάνει ευτυχισμένη.

Πριν αρχίσετε να αναρωτιέστε σχετικά με τις προϋποθέσεις που αναζητά ο πεθερός, αρκεί να αναφέρουμε ότι το μόνο που ζητάει από τον μελλοντικό γαμπρό του είναι να είναι εργατικός κι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε η κόρη του να είναι ευτυχισμένη.

Μάλιστα, όπως επισήμανε ο ίδιος ο Ταϊλανδός πολυεκατομμυριούχος πατέρας, ο γαμπρός θα κληρονομήσει την εξαιρετικά προσοδοφόρα επιχείρηση που ίδρυσε ο Ρόντθογκ πριν από περίπου δύο δεκαετίες, ενώ κάλεσε όσους ενδιαφέρονται για το χέρι της κόρης του, να επισκεφθούν το γραφείο του στην φάρμα και να εκδηλώσουν ενώπιόν τους τις προθέσεις τους.

Πάντως, παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίον ο επιχειρηματίας αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή για όποιον παντρευτεί την κόρη του, καθώς αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της που είδαν το φως της δημοσιότητας, η 26χρονη Καρνσίτα θα μπορούσε να λύσει το θέμα από μόνη της, χωρίς την διαμεσολάβηση του πατέρα της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share