Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αν διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες σας από το Instagram, κερδίζετε δωρεάν ταξίδια για ένα χρόνο!

Είναι η απόλυτη δοκιμασία για όσους δεν μπορούν να περάσουν ούτε πέντε λεπτά χωρίς να τσεκάρουν τους λογαριασμούς τους

6 Μαρτίου 2019 11:17
Αν διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες σας από το Instagram, κερδίζετε δωρεάν ταξίδια για ένα χρόνο!

...στο Instagram, το Facebook ή το Twitter.

Η ευκαιρία για απεριόριστα ταξίδια για έναν χρόνο με την JetBlue, αλλά για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες σας από το Instagram.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει απεριόριστες δωρεάν πτήσεις για ένα χρόνο (εκτός φόρων και τελών) σε έναν μόνο νικητή. Ωστόσο, για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση, όλοι όσοι πάρουν μέρος θα πρέπει να καθαρίσουν όλες τις φωτογραφίες τους από την σελίδα τους στο Instagram και να ανεβάσουν μια προσαρμοσμένη εικόνα της JetBlue.

Όσοι ελπίζουν για νίκη θα πρέπει να αφήσουν μόνο αυτή την φωτογραφία στον λογαριασμό τους στο Instagram μέχρι τις 11:59μ.μ. την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Και είναι πραγματικά δύσκολο. Μπορεί το δέλεαρ των δωρεάν αεροπορικών εισιτηρίων για ένα χρόνο να είναι πραγματικά απίστευτο, οι άνθρωποι όμως συνδέονται συναισθηματικά με τους λογαριασμούς τους στο Instagram.
Για να πάρετε μέρος πρέπει να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες σας από το Instagram

Αν αποφασίσετε να το τολμήσετε, κάνοντας το πρώτο βήμα, οι χρήστες που το τόλμησαν διαβάζουν το εξής μήνυμα: « Μην ανησυχείτε. Αν κερδίσετε, θα μπορείτε να ποστάρετε φωτογραφίες σας απ' οπουδήποτε θα ταξιδέψετε μαζί μας».

Ένα πραγματικά ενδιαφέρον διαφημιστικό κόλπο που θα δώσει την ευκαιρία σε έναν τυχερό για δωρεάν ταξίδια και αναμνήσεις επί ένα χρόνο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share