Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζει έναν τρελό έρωτα με τον σύζυγο και την παράνυμφό τους και δηλώνει τρισευτυχισμένη!

Μια γυναίκα κοιμήθηκε τόσο με την παράνυμφο όσο και με τον γαμπρό την ημέρα του γάμου

5 Μαρτίου 2019 17:52
Ζει έναν τρελό έρωτα με τον σύζυγο και την παράνυμφό τους και δηλώνει τρισευτυχισμένη!

Η 22χρονη Καραλίν Χένρι από το Οχάιο, ήταν 17 χρονών όταν ομολόγησε στον σύντροφό της, Τζάστιν, πως της αρέσουν και οι γυναίκες.

Αφού την ενθάρρυνε να βγαίνει και με γυναίκες, σύντομα γνώρισε την 19χρονη Λάνα Ντάγκλας, από την βόρεια Ιρλανδία, με την οποία συνομιλούσε στο διαδίκτυο για μήνες.

Το ζευγάρι ζήτησε από την Λάνα να γίνει παράνυμφος στο γάμο τους, τον Οκτώβριο του 2018 – ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που συναντήθηκαν από κοντά – και αμέσως την ερωτεύτηκε και ο Τζάστιν.

«Την ημέρα του γάμου, είδα την Λάνα με το φόρεμα και το μακιγιάζ της όλα τέλεια και η καρδιά μου σκίρτησε» λέει η Καραλίν. «Ήταν πανέμορφη και εκπληκτική από κάθε άποψη. Στην δεξίωση, ήμασταν όλοι μαζί πιασμένοι χέρι – χέρι και χορεύαμε και τραγουδούσαμε για ώρες. Ήταν μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το βράδυ κοιμηθήκαμε όλοι μαζί, αλλά η Λάν κι εγώ δεν κάναμε σεξ. Μας απωθεί το σεξ».



Και συνεχίζει: «Ο Τζάστιν δεν είναι ασεξουαλικός, αλλά καταλαβαίνει πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι κάτι που θέλουμε. Είναι της άποψης: «αν είναι να συμβεί, θα συμβεί. Αν όχι, δεν πειράζει».

Η Καραλίν γνώρισε τον Τζάστιν, στο γυμνάσιο όπου έπαιζαν μαζί σε μια μπάντα.«Αυτός έπαιζε την τρομπέτα κι εγώ το κλαρινέτο» εξήγησε. «Με ήθελε για περίπου δύο χρόνια προτού τελικά μου μιλήσει – και είμαι τόσο χαρούμενη που το έκανε. Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε στις 20 Μαΐου 2013».

Όμως όταν η Καραλίν ήταν 17 ετών, και βρισκόταν ήδη ένα χρόνο σε σχέση με τον Τζάστιν, συνειδητοποίησε πως της άρεσαν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες. «Φοβόμουν για το πώς θα με έβλεπε η οικογένεια και οι φίλοι μου αν τους έλεγα ότι ήμουν ομοφυλόφιλη, αλλά δεν μπορούσα να το κρύβω άλλο» εξήγησε. «Ήθελα να νιώσω πώς θα ήταν να είμαι με μία κοπέλα, αλλά δεν ήθελα να αφήσω τον σύντροφό μου με τον οποίο ήμασταν ήδη μαζί τόσο καιρό».


Ποια ήταν όμως η αντίδρασή του; Όπως εξήγησε η Καραλίν: «Του το είπα και πολύ ήρεμα μου είπε να βγω με μια κοπέλα και πως θα προσπαθούσαμε να είμαστε πολυγαμικοί. Το κάναμε και λειτούργησε φανταστικά, οπότε το συνεχίσαμε».

Προς μεγάλη της χαρά, η Καραλίν γνώρισε την Λάνα στο Tumblr λίγο αργότερα και το ζευγάρι κατενθουσιάστηκε.«Καθώς μιλούσαμε, ανακάλυψα πως η Λάνα είχε καρκίνο – λέμφωμα στο 4ο στάδιο» εξήγησε η Καραλίν. «Μιλούσαμε καθημερινά γι’ αυτό και άρχισα να την ερωτευόμαι. Ήταν τρομακτικό – το να ερωτευτείς κάποιο που μπορεί να χειροτέρευε και να πέθαινε ανά πάσα στιγμή. Μιλούσαμε στο Face Time κατά την διάρκεια της χημειοθεραπείας της».

Το ζευγάρι ξεκίνησε μια σχέση εξ αποστάσεως την παραμονή της πρωτοχρονιάς στις 31 Δεκεμβρίου 2016 και η Λάνα ξεπέρασε τον καρκίνο τον επόμενο Φεβρουάριο.

Έτσι, όταν η Καραλίν και ο Τζάστιν αρραβωνιάστηκαν και όρισαν ημερομηνία γάμου για τον Οκώβριο του 2018, ήθελαν να την έχουν εκεί – και μάλιστα της ζήτησαν να είναι παράνυμφος, παρά το γεγονός ότι δεν την είχαν γνωρίσει ποτέ από κοντά.
«Συμφώνησε να είναι παράνυμφος και να έρθει εδώ» είπε η Καραλίν. «Ήταν πολύ ενθουσιασμένη που θα μας γνώριζε και που θα ταξίδευε για τις ΗΠΑ. Εκείνη την περίοδο ήμασταν σε ένα ερωτικό τρίγωνο, εννοώντας πως έβγαινα και με τους δύο, αλλά οι δυο τους δεν έβγαιναν μεταξύ τους».

Αυτό συνέβη όταν η Λάνα έφτασε για τον γάμο στο Τέξας και ο Τζάστιν την ερωτεύτηκε κι αυτός. «Μόλις η Λάνα και ο Τζάστιν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον και τελικά γίναμε ένα τρίο χωρίς εξαιρέσεις» εξήγησε η Καραλίν.

«Οι φίλοι και η οικογένεια το πήραν απίστευτα καλά. Όταν πρωτοείπα στους γονείς μου πως είχα τόσο γυναίκα όσο και αγόρι σύντροφο, ήταν μπερδεμένοι. Αλλά όταν μας είδαν όλους μαζί στον γάμο, να γελάμε, να πίνουμε, να τραγουδάμε, κατάλαβαν πόσο πολύ αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον».

Κι ενώ κάποιες γυναίκες, μπορεί να ζηλεύουν αν ο σύζυγός τους ερωτευτεί κάποια άλλη, η Καραλίν είναι ευτυχής και οι τρεις τους τώρα μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι.

«Όταν ο Τζάστιν και η Λάνα άρχισαν να βγαίνουν, ήμουν χαρούμενη» είπε η Καραλίν. «Ήταν κάτι που ήθελα από την αρχή, αλλά ήξερα ότι δεν μπορούσα να το ζητήσω. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Κοιμάμαι στην μέση γιατί είναι το καλύτερο σημείο για ένα ερωτικό τρίγωνο. Το κρεβάτι όμως δεν είναι και πολύ άνετο, τρεις ενήλικες, το χάσκι μου και δύο χοντρές γάτες μας κάνουν να στριμωχνόμαστε πολύ».

Η Καραλίν, τεκμηριώνει τις εμπειρίες τους στο κανάλι τους στο YouTube, όπου αποκαλύπτει πως η δημιουργία μιας πολυγαμικής σχέσης μπορεί να έχει αποτυχίες.

«Πρώτα απ’ όλα, δεν μπορούμε να παντρευτούμε ο ένας τον άλλον» εξήγησε. «Είναι παράνομο να παντρευόμαστε περισσότερα από ένα άτομα εκεί που μένουμε. Κάτι άλλο, είναι ο τρόπος που μας βλέπουν κάποια άτομα – λέγοντάς μου ότι απατάω τον άνδρα μου, ή ότι δεν είναι ηθικά σωστό, ή ότι είναι αηδιαστικό. Σε αυτούς τους ανθρώπους, θα ήθελα απλώς να ρωτήσω αν είναι τόσο χαρούμενοι στην σχέση τους όσο είμαι στην δικιά μου. Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη σε μια σχέση μέχρι τώρα. Έχω δύο καταπληκτικούς συντρόφους που αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share