Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτόν τον καθηγητή θα τον λατρέψετε! Έκανε babysitting στο παιδί του μαθητή του εν ώρα μαθήματος γιατί δεν είχε που να το αφήσει

Ο καθηγητής της καρδιάς μας!

4 Μαρτίου 2019 20:05
Αυτόν τον καθηγητή θα τον λατρέψετε! Έκανε babysitting στο παιδί του μαθητή του εν ώρα μαθήματος γιατί δεν είχε που να το αφήσει

Καθηγητής έκανε babysitting εν ώρα μαθήματος επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμη θέση για το μωρό μαθητή του
Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η πράξη ενός καθηγητή σε κολέγιο της Τζόρτζια, ο οποίος κράτησε στην αγκαλιά του το μωρό ενός μαθητή του, καθ΄όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία ανάρτηση στα social media από κολέγιο στην Ατλάντα των ΗΠΑ, με τον καθηγητή Νέιθαν Αλεξάντερ να κρατάει στην αγκαλιά του, καθ' όλη την διάρκεια του μαθήματος, το μωρό ενός σπουδαστή, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμες καρέκλες στην αίθουσα.

Ο μαθηματικός του κολεγίου Morehouse βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν είδε έναν από τους μαθητές του να μπαίνει στην αίθουσα διδασκαλίας αγκαλιά με την 1,5 έτους κορούλα του, καθώς δεν είχε χρήματα για babysitting αλλά ούτε την επιλογή να την αφήσει σε κάποιον συγγενή τους, καθώς κι η σύζυγός του εργάζεται την ώρα των μαθημάτων.





Αμέσως, αναζητήθηκε ειδικό παιδικό κάθισμα για να τοποθετηθεί το μωρό, όμως εν τη απουσία του, ρόλο babysitter ανέλαβε ο μαθηματικός, ο οποίος όταν ο μαθητής του πρότεινε να κρατάει εκείνος το παιδί του απάντησε πως «είναι καλύτερα έτσι, θα κρατήσεις καλύτερες σημειώσεις...»
Αμέσως, η ανάρτηση έγινε ανάρπαστη στα social media, με χιλιάδες χρήστες να επιδοκιμάζουν και να εγκωμιάζουν την στάση του καθηγητή μαθηματικών, ο οποίος και δεν σκέφτηκε στιγμή την προσωπική του άνεση και αν και δεν ήταν υποχρεωμένος να κρατήσει το παιδί επί 1,5 ώρα, εν τούτοις δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και με την πράξη του έγινε το απόλυτο παράδειγμα καθηγητή προς μίμηση.

Δείτε επίσης

Αυτός είναι ο καθηγητής που εκβίαζε φοιτητές! Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share