Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έμεινε έγκυος από τον άντρα της έναν χρόνο μετά τον θάνατό του!

Η Λαρίσα Φλέτσερ έχασε τον άντρα της τον Οκτώβριο του 2016

1 Μαρτίου 2019 16:03
Έμεινε έγκυος από τον άντρα της έναν χρόνο μετά τον θάνατό του!

Η Λαρίσα Φλέτσερ έχασε τον άντρα της τον Οκτώβριο του 2016 και έναν χρόνο αργότερα έμεινε έγκυος με το δεύτερο παιδί του.

Ο Τζον Φλέτσερ άρχισε να μην νιώθει πολύ καλά κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων το 2015. Ο 41χρονος, τότε, λογιστής από το Χιούστον, νόμιζε ότι έφταιγε η παλινδρόμηση και είπε στην σύζυγό του πως θα έπρεπε να σταματήσει να τρώει πικάντικα φαγητά.

Μήνες αργότερα, πριν από τα πρώτα γενέθλια της κόρης του, τον Μάρτιο του 2016, ο Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο του οισοφάγου.

«Ο σύζυγός μου, μου είπε: ‘Δε θέλω να πεθάνω’. Και του απάντησα: ‘Δεν θα σε αφήσω να πεθάνεις’», λέει η Λαρίσα, της οποίας ο πατέρας πέθανε επίσης από καρκίνο του οισοφάγου.

Κι ενώ ήρθε αντιμέτωπος με την διάγνωση, ο Τζον είπε στην Λαρίσα πως θα έπρεπε να είχε πάρει μεγαλύτερη ασφάλεια ζωής. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων, του είπε ότι ήθελε να αποκτήσει περισσότερα παιδιά – και ο Τζον συμφώνησε αμέσως.

Ο Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο του οισοφάγου λίγους μήνες μετά την γέννηση της πρώτης του κόρης

«Αγαπώ τα μωρά» είπε η 38χρονη παιδίατρος Λαρίσα. «Δεν πίστευα ποτέ ότι το πρώτο μου μωρό θα ήταν και το μοναδικό. Ήθελα να κάνω περισσότερα».

Την εβδομάδα πριν ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες ο Τζον, αποφάσισε να καταψύξει το σπέρμα του.

«Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μας, η εβδομάδα ανάμεσα στη διάγνωση και την έναρξη της θεραπείας, στην οποία πήγε και έδωσε το σπέρμα του» λέει η Λαρίσα. «Σε αυτή την τόσο φοβερή εβδομάδα, σκεφτόταν το μέλλον».

Ο Τζον ανταποκρίθηκε καλά στην θεραπεία αρχικά. Καθώς η υγειά του φάνηκε να βελτιώνεται, το ζευγάρι έκανε σχέδια για να επιστρέψει στο Μάουι όπου είχε παντρευτεί. «Και ο Τζον μου είπε: ‘όχι, όχι, θα είσαι έγκυος τότε’» θυμάται η Λαρίσα.

Η Λαρίσα που πάντα ήθελε να αποκτήσει πολλά παιδιά, τελικά κατάφερε να κάνει ακόμη ένα μετά τον θάνατό του

Αλλά τότε η υγεία του άρχισε να χειροτερεύει. Τον Σεπτέμβριο του 2016, επέστρεψε στο νοσοκομείο. Την ίδια μέρα, η οικογένεια Φλέτσερ έμαθε από την κλινική γονιμότητας ότι είχαν πέντε υγιή έμβρυα.

Ο Τζον πέθανε ένα μήνα αργότερα στις 21 Οκτωβρίου 2016. Μέχρι το καλοκαίρι, η Λαρίσα είχε αρχίσει την θεραπεία τεχνητής γονιμοποίησης. Έμεινε έγκυος τον Οκτώβριο του 2017 – έναν χρόνο μετά τον θάνατό του.

«Μετά τον θάνατο του Τζον, η πολύ προγραμματισμένη ζωή μου, γύρισε ανάποδα. Αυτό ήταν το τελευταίο σχέδιο που είχαμε κάνει μαζί. Κάναμε σχέδια για ένα δεύτερο παιδί» λέει. «Αυτό με βοήθησε να κάνω την εξωσωματική. Αυτό ήταν το σχέδιό μας. Ξύπνησα στις 24 εβδομάδες της εγκυμοσύνης, λέγοντας: ‘Μα τι κάνω; Πώς θα έχω δύο παιδιά εντελώς μόνη μου;».

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στην οικογένεια και τους φίλους της με ένα συναισθηματικό βίντεο στο Facebook, που περιελάμβανε τον Τζον. «Ήθελα οι άνθρωποι να ξέρουν όλη την ιστορία. Δεν ήθελα να πω απλά: ‘Ξέρετε, είμαι έγκυος’. Ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Ήθελα να είναι κι αυτός στην ανακοίνωση».

Κατά την διάρκεια της πρώτης γέννας της Λαρίσα, ο Τζον είχε γράψει μια λίστα με αστεία για να πει στην γυναίκα του και η Λαρίσα φοβόταν που στην δεύτερη γέννα δεν θα ήταν εκεί ο Τζον.

Η 38χρονη Λαρίσα, ονόμασε το παιδί Ελιάνα Τζόι. Η Έλλι είναι τώρα ένα ευτυχισμένο, ήρεμο μωρό 7 μηνών, που βρίσκεται πάντα στην αγκαλιά της.

Και η περήφανη μητέρα λέει ότι βλέπει τον σύζυγό της και στις δύο κόρες της. Και τώρα, τα βράδια όταν κοιμούνται τα παιδιά, η Λαρίσα τους ετοιμάζει ένα άλμπουμ για να μην ξεχάσουν ποτέ τον πατέρα τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share