Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Ολόκληρο σπίτι έχει μετατραπεί σε παγοκολώνα μετά το «τσουνάμι πάγου»

Σίγουρα δεν θα ευχόσασταν να ήσασταν στο εσωτερικό αυτού του σπιτιού.

1 Μαρτίου 2019 13:46
Απίστευτο! Ολόκληρο σπίτι έχει μετατραπεί σε παγοκολώνα μετά το «τσουνάμι πάγου»

Σίγουρα δεν θα ευχόσασταν να ήσασταν στο εσωτερικό αυτού του σπιτιού. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν με ταχύτητα 140 χλμ/ώρα, σε συνδυασμό με την καταιγίδα, μετέτρεψαν ένα παραλιακό σπίτι σε παγοκολώνα- μετά την εκτίναξη τεράστιων κομματιών παγωμένου νερού από την επιφάνεια της λίμνης Οντάριο.

Οι σοκαρισμένοι ιδιοκτήτες της κατοικίας, στην παραλία Ραμόνα στο Πουλάσκι της Νέας Υόρκης, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν πήγαν και είδαν το σπίτι τους να είναι εξ’ ολοκλήρου καλυμμένο από πάγο.

Το στρώμα πάγου έφτανε τα 1,2 μέτρα από την επιφάνεια του εδάφους

Η Μπέρτα Σμιθ, που είναι φίλοι με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, δήλωσε ότι το σπίτι και το περιβάλλον του, είναι καλυμμένα από πάγο ύψους 1,2 μέτρων.

Οι εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν την οροφή του σπιτιού να βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το έδαφος, να την έχει καταπιεί το «τσουνάμι πάγου».

«Η καρδιά μου έχει σπάσει. Πολλές αναμνήσεις από την παραλία που μεγάλωσα» έγραψε η Σμιθ στο Facebook. «Τα υψηλά επίπεδα νερού είναι απαίσια. Κάτι πρέπει να γίνει. 50 χρόνια που ζω εκεί, αυτό δεν έχει ξανασυμβεί».

Το σπίτι είναι πλέον ένα από τα πολλά που έχουν γίνει παγοκολώνες κατά μήκος της ακτογραμμής της λίμνης.
Οι ιδιοκτήτες έμειναν αποσβολωμένοι βλέποντας το σπίτι τους

Οι ισχυροί άνεμοι έπληξαν όλη την ανατολική πλευρά των ΗΠΑ όλη την εβδομάδα, με διακοπές ρεύματος σε χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ πολλά σχολεία έκλεισαν.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν ένα άλλο φαινόμενο γνωστό ως «τσουνάμι πάγου», το οποίο έσπρωξε μεγάλα κομμάτια πάγου κατά μήκος της ακτής της λίμνης Έρι. Τα συγκεκριμένα αναχώματα ξεπέρασαν σε ύψος το ένα μέτρο, με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι της περιοχής να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share