Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παράτησε τη γυναίκα του για τη...16χρονη μπέιμπι σίτερ!

Προκαλεί αηδία!

20 Φεβρουαρίου 2019 15:47
Παράτησε τη γυναίκα του για τη...16χρονη μπέιμπι σίτερ!

Για την αηδία που ένιωσα όταν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε για να ζήσει τον έρωτά του με την ανήλικη μπεϊμπισίτερ τους μίλησε μία 36χρονη γυναίκα από την Ουαλία.

Η Σάμι Μάρσαλ παντρεύτηκε τον Άντι Τέλφορντ το 2010 κι έπειτα από 12 χρόνια σχέσης. Ήταν μητέρα τριών παιδιών όταν έκανε σχέση με τον Άντι παρά τις προειδοποιήσεις από την πρώην του ότι θα την παρατήσει για κάποια νεότερη.

Φρικάρισε κυριολεκτικά όταν η πρόβλεψη επιβεβαιώθηκε και ο Άντι ερωτεύτηκε μια γυναίκα 28 χρόνια μικρότερή του, λίγα μόλις χρόνια μετά τον γάμο τους. Δυστυχώς, η Σάμι ήταν η τελευταία που πληροφορήθηκε για τον έρωτα του συζύγου της, όταν τον έπιασε ο γιος της να φιλιέται με την μπεϊμπισίτερ πίσω από την πόρτα του καθιστικού, ενώ εκείνη ήταν στα υπνοδωμάτιο.


Το αμφιλεγόμενο ζευγάρι, που μάλιστα παρουσιάστηκε σε εκπομπή του Channel 5 σχετικά με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια παντρεύτηκε το 2016 όταν η Μπεθ έγινε 18 χρονών και έκτοτε έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

"Είναι λάθος σε κάθε επίπεδο. Είναι αηδιαστικό. Αισθάνομαι αηδιασμένη αλλά περισσότερο απ' όλα ήμουν έξαλλη που τον έβαλα στη ζωή μου και των παιδιών μου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε site ραντεβού το 2006.

"Μιλάγαμε για τρεις βδομάδες στο διαδίκτυο προτού συναντηθούμε. Φαινόταν πολύ κύριος, ήταν ευγενικός και γοητευτικός" ανακαλεί η Σάμι. "Είχα τρία παιδιά από προηγούμενη σχέση, το μικρότερό μου είναι η Ρούμπι, ήταν μωρό. Ο Άντι ήταν εκπαιδευτής οδήγησης και έπαιρνε εμένα και τα παιδιά για βόλτα. Αγόρασε ακόμη και καθισματάκι για τη Ρούμπι. Δεν βγαίναμε πολύ έξω. Φροντίζαμε τα παιδιά.

Όταν έγινε σοβαρή η σχέση μας, επικοινώνησε μαζί μου η πρώην του Άντι και με προειδοποίησε ότι θα με άφηνε για άλλη νεότερη αλλά πίστεψα ότι γινόταν πικρόχολη".

Tο ζευγάρι παντρεύτηκε και μετακόμισε στη Βόρεια Ουαλία, στο Λαντούντνο, τον Απρίλιο του 2010 όπου η Μπετ Γέρσλεϊ άρχισε να προσέχει τα παιδιά.

'Ήμασταν ευτυχισμένοι αλλά ο Άντι έγινε αυταρχικός και προσπαθούσε να ελέγχει τα πάντα. Δεν μου άρεσε πώς μιλούσε στα παιδιά μου αλλά μου φαινόταν δύσκολο να αντιμιλήσω. Ο Άντι είχε μια επιχείρηση μετακομίσεων και έτσι γνώρισε την Μπεθ και τους γονείς τους όταν τους βοήθησε να μετακομίσουν. Η Μπεθ έμοιαζε πολύ γλυκιά και θα φρόντιζε τα παιδιά και θα τηλεφωνούσε".

Ωστόσο, όταν η Μπεθ άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα στο σπίτι ο Άντι πρότεινε η 16χρονη να μείνει μαζί τους για λίγο.

"Ημουν πολύ απασχολημένη με τρία παιδιά αλλά δεν με πείραζε να μείνει μαζί μας η Μπεθ. Τα πήγαινα καλά με τη μητέρα της αλλά έβλεπα ότι οι δύο γυναίκες δεν τα πήγαιναν καλά, ήταν τυπική εφηβεία. Πίστεψα ότι ένα διάλειμμα θα τους έκανε καλό"
Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά ώσπου ο γιος της Σάμι, Τάιλερ ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο και της είπε ότι είδε τον πατριό του να φιλιέται με την Μπεθ.

Μια φίλη της της είπε ότι δεν εκπλησσόταν από αυτό καθώς η Μπεθ ακολουθούσε τον Άντι παντού, σαν σκυλάκι καναπέ. Η Σάμι άρχισε να τους παρακολουθεί και μια μέρα που ο Άντι ξέχασε τη σελίδα του Facebook ανοιχτή, ανακάλυψε μηνύματά του με την Μπεθ που τα έλεγαν όλα.

Έπειτα από έντονους καβγάδες ο Άντι έφυγε από το σπίτι και τον ακολούθησε και η Μπεθ. Μετά την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας, όπου τον αποκαλούσαν παιδόφιλο, το ζευγάρι έφυγε από την περιοχή και ξεκίνησε μια νέα ζωή μακριά. Παντρεύτηκαν το 2016 και απέκτησαν δύο παιδιά.

Ο Άντι, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της Σάμι, τόνισε ότι είναι απλώς μια πρώην που δεν κάνει κάτι καλύτερο από το να προκαλεί διαρκώς θέματα.

"Ήταν σωστός τζέντλεμαν. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή" λέει η Μπεθ για τον άντρα της. "Μου αρέσει να είμαι με κάποιον ώριμο που μου φέρεται σαν να είμαι πριγκίπισσα".

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share