Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έπος: Εντοπίστηκε κι άλλος άνδρας να... γλείφει κουδούνια! (video)

Κι όμως είναι αλήθεια!

18 Φεβρουαρίου 2019 19:52
Έπος: Εντοπίστηκε κι άλλος άνδρας να... γλείφει κουδούνια! (video)

Ένας ακόμα άνθρωπος καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή της Lake Worth, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, να γλείφει κουδούνι κατοικίας και οι αρχές αναρωτιούνται τι είδους νέα ...«επιδημία» είναι αυτή.

Διότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοιο περιστατικό. Στις αρχές Ιανουαρίου, ένας άλλος άνδρας βιντεοσκοπήθηκε από κάμερα ασφαλείας να γλείφει το κουδούνι της πόρτας μιας οικογένειας στο Σαλίνας, στην Καλιφόρνια.


Τότε το άτομο είχε αναγνωριστεί ως ο 33χρονος Roberto Arroyo, ο οποίος πέρασε πάνω από 2 ώρες κρυμμένος έξω από το σπίτι του Dave και Sylvia Dungan στο Σαλίνας, όπου αφού ...«ανακουφίστηκε» στην αυλή τους, έκλεψε ένα καλώδιο από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και στο τέλος τους έγλειψε το κουδούνι.

Το FOX 46 ανέφερε ότι το νέο βίντεο της Φλόριντα καταγράφηκε νωρίς το πρωί στις 24 Ιανουαρίου. Ο άντρας καταγράφηκε να γλείφει το κουδούνι ξανά και ξανά!

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο είπε ότι ο άνθρωπος φαινόταν να βάζει μια στοίβα εφημερίδων μπροστά από την κάμερα και να δείχνει προς τις εφημερίδες.

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς προσπαθεί να δείξει το άτομο αυτό στο βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share