Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εταιρεία πουλάει κενά πακέτα για όσους δεν ζήτησαν κανένα δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Κι όμως είναι αλήθεια!

12 Φεβρουαρίου 2019 16:17
Εταιρεία πουλάει κενά πακέτα για όσους δεν ζήτησαν κανένα δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Μην πείτε στα υπόλοιπα μισά σας πως δεν θέλετε τίποτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιατί αυτό μπορεί τελικά να πάρετε.

Η Poundland, μια δημοφιλής αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης της Μεγάλης Βρετανίας που πουλάει μεγάλη ποικιλία προϊόντων για μία λίρα, κατηγορείται πως «σπαταλά το πλαστικό» αφού άρχισε να πουλάει άδεια πακέτα σε σχήμα καρδιάς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα «δώρα του τίποτα», που συσκευάζονται όπως κι άλλα προϊόντα με τις ετικέτες «ακριβώς ότι ζητήσατε» και «λιγότερο είναι περισσότερα», έχουν προκαλέσει διαμαρτυρίες από διάφορες περιβαλλοντικές ομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την DailyMail, ορισμένες ομάδες χαρακτηρίζουν το δώρο, «ένα σύμβολο όλων όσων είναι λάθος με την άποψή μας για τον κόσμο».

Ωστόσο, η Poundland υπερασπίστηκε τα κενά πακέτα καρδιάς, λέγοντας ότι είναι «λίγο διασκεδαστικά».

«Είναι σχεδόν ένα αίνιγμα από μόνο του. Ποιος θα το ήθελε πραγματικά αυτό, και ποιος θα το αγοράσει; Ο υπόλοιπος κόσμος βλέπει την ανάγκη μόνο για τα πιο βασικά πλαστικά, με μια γρήγορη σταδιακή κατάργηση όλων των άλλων πλαστικών, οπότε ας ελπίσουμε ότι αυτή η απερισκεψία δεν πηγαίνει καλά και δεν θα εμφανιστεί ξανά », δήλωσε ο Julian Kirby, ακτιβιστής.

Ενώ κάποιοι βρήκαν τα δώρα να είναι αστεία, πολλοί εξέφρασαν την οργή τους και είπαν ότι κάτι τέτοιο θα βλάψει περαιτέρω το περιβάλλον.

Ένας χρήστης έγραψε: «Είναι σύμβολο όλων όσων είναι λάθος με την άποψή μας για τον κόσμο. Αντιμετωπίζουμε τον όμορφο πλανήτη μας όπως είναι διαθέσιμος όταν είναι το μόνο που έχουμε».

«Σε όλες τις κυρίες έξω εκεί, παρακαλώ μην πείτε στα υπόλοιπα μισά σας πως δεν θέλετε τίποτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιατί αυτό μπορεί τελικά να πάρετε», έγραψε ένα άλλο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share