Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

Απίστευτο: Έφηβος πλήρωσε 9 ευρώ για PlayStation 4 υποστηρίζοντας ότι είναι φρούτο!

Όντως τώρα;

1 Φεβρουαρίου 2019 18:13
Απίστευτο: Έφηβος πλήρωσε 9 ευρώ για PlayStation 4 υποστηρίζοντας ότι είναι φρούτο!

Ένας έφηβος στη Γαλλία συνελήφθη αφού προσπάθησε να πληρώσει μόλις... 9 ευρώ για ένα PlayStation 4 στο αυτόματο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ. Ο 19χρονος πήρε την κονσόλα παιχνιδιών και κόλλησε πάνω της μια νέα ετικέτα την οποία προμηθεύτηκε από το τμήμα φρούτων και λαχανικών, όπως ανέφερε η Daily Mirror.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στο Μονπελιέ στην ανατολική Γαλλία. Ο έφηβος έκανε το τέχνασμα με επιτυχία μια φορά και σκέφτηκε ότι θα λειτουργήσει ξανά, οπότε και επέστρεψε στο σούπερ μάρκετ. Αλλά αυτή τη φορά οι άντρες της ασφάλειας τον ανακάλυψαν όταν πήγε στο αυτόματο ταμείο.

Ο νεαρός που ονομάζεται Αντέλ καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ο 19χρονος αφού επέλεξε τη συσκευή από το τμήμα ηλεκτρονικών ειδών την πήρε στο τμήμα φρούτων και την ζύγιζε. Έπειτα κόλλησε ένα αυτοκόλλητο στην τσάντα με τη χαμηλή τιμή και πήγε τη συσκευή στο ταμείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: Την ώρα που χάριζε την Μακεδονία, έκανε οικογενειακό ταξιδάκι αναψυχής με την οικογένειά του στις Μαλδίβες!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας L'est Republicain, ο 19χρονος πώλησε αργότερα την κονσόλα για 100 ευρώ (η κανονική του τιμή φτάνει περίπου τα 350 ευρώ), καθώς ήθελε να αγοράσει ένα εισιτήριο τρένου για τη Νίκαια, την πατρίδα του στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Το PlayStation 4 είναι μια όγδοη γενιά κονσόλας παιχνιδιών βίντεο που αναπτύχθηκε από τη Sony ως προκάτοχος του PS3.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share