Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζευγάρι "βρικολάκων" βρήκε δεύτερη σύντροφο για να της...ρουφάει το αίμα! (video)

Κι όμως είναι αλήθεια!

30 Ιανουαρίου 2019 16:10
Ζευγάρι

Ένα παντρεμένο ζευγάρι που αυτοαποκαλείτε ως «βασιλιάς και βασίλισσα βαμπίρ», καθώς είναι οι εστεμμένοι μιας κοινότητας 60 βρικολάκων στο Όστιν του Τέξας εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο Logan και η Daley, έχουν προσθέσει στη σχέση τους το τελευταίο καιρό την Ilona, με σκοπό τις ερωτικές συνευρέσεις και το απαραίτητο αίμα της, το οποίο τους το παρέχει με τη θέληση τους.

«Ο βρικόλακας είναι κάποιος που για τον έναν ή τον άλλο λόγο χρειάζεται να καταναλώνει ανθρώπινη ενέργεια με τη μορφή του αίματος ή της ψυχικής ενέργειας ή της σεξουαλικής ενέργειας ώστε να παραμένει υγιής», εξηγεί η Daley.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα μωρό για την Σία Κοσιώνη: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης που συγκίνησε τους τηλεθεατές!

Πως όμως τους συνέβη; «η πλειονότητα των βρικολάκων νιώθουν το κάλεσμα κατά τη διάρκεια της εφηβείας». Για τον Logan η στιγμή ήρθε στα 15 του: «Το να είσαι βρικόλακας, δεν είναι κάτι που επιλέγεις, είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι. Είναι κάτι που είναι κομμάτι σου».

Η Daley από την άλλη Ήταν στο σχολείο μια μέρα κατά τη διάρκεια του μαθήματος που ένιωσε μια «έντονη δίψα» που δεν έμοιαζε σε τίποτα με όσα είχε ζήσει.

Και ήταν μια φίλη της αυτή που τη μύησε στον βαμπιρισμό, δείχνοντάς της πως δεν διψούσε για νερό, αλλά για αίμα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share