Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είχαν να κάνουν έρωτα 7 μήνες και μόλις έκαναν συνέβη... αυτό! (video)

Απίστευτο!

24 Ιανουαρίου 2019 15:21
Είχαν να κάνουν έρωτα 7 μήνες και μόλις έκαναν συνέβη... αυτό! (video)

Η εκπομπή «Sex Sent me to ER» προβάλει περιπτώσεις ζευγαριών που είτε ξεχωριστά, είτε και οι δύο μαζί κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά την ερωτική τους συνεύρεση.

Μία από αυτές ήταν η παρακάτω...

Οι δύο πρωταγωνιστές λοιπόν ζούσαν σε ξεχωριστές πόλεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και όταν μετά από 7 μήνες συναντήθηκαν ξανά, όπως είναι φυσικό, το πρώτο πράγμα που ήθελαν να κάνουν ήταν sex.

Ο άνδρας όμως, είχε την τρομερή έμπνευση να κλείσει ένα δωμάτιο για αυτόν και την θεία του, με αποτέλεσμα όταν έφτασε η αγαπημένη του να μην υπήρχε ελεύθερος χώρος.

Έτσι, βγήκαν στον διάδρομο του ξενοδοχείου και βρήκαν έναν χώρο που χρησιμοποιούσε το προσωπικό, προκειμένου να αποθηκεύει τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για να καθαριστούν τα δωμάτια.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αυτό ήταν μικρό, η ένταση μεγάλη και το κακό δεν άργησε να γίνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στην Πάτρα: Η "άτακτη" μάνα πήγε στο νοσοκομείο μετά από άγριο σ@ξ με τον εραστή της! Πώς αντέδρασε η κόρη της;

Όταν τελείωσαν και βγήκαν έξω, η κοπέλα ένιωθε έναν μικρό πόνο, ο οποίος όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε, με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον άνδρα να κοιτάξει να της πει τί γίνεται.

Εκείνος προσπάθησε να την καθησυχάσει, λέγοντας της να βάλει πάγο, αλλά εκείνη επέλεξε να πάει στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός που την εξέτασε της είπε οτι έχει πρόπτωση μήτρας και οτι θα έπρεπε να βάζει συχνά πάγο και να απέχει από το σεξ για δύο εβδομάδες...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική είδηση για όλους τους καπνιστές στην Ελλάδα!

Δείτε το video στο Athensmagazine.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share