Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Πήγε στα επείγοντα με μία ράβδο 26 εκατοστών σφηνωμένη μέσα του! (photos)

Πώς έγινε αυτό;

16 Ιανουαρίου 2019 13:41
Απίστευτο: Πήγε στα επείγοντα με μία ράβδο 26 εκατοστών σφηνωμένη μέσα του! (photos)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εφημερεύοντες γιατροί σε νοσοκομείο της πόλης Γκαντζού της ανατολικής Κίνας, όταν ένας άντρας έφτασε έντρομος στα εξωτερικά ιατρεία, αναφέροντας αφόρητους πόνους στην κοιλιακή του χώρα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου αρχικά θεώρησαν ότι πρόκειται για κάποια στομαχική διαταραχή, όμως μία πιο ενδελεχής εξέταση έδειξε ότι τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά από ότι έδειχναν αρχικά.

Πιο συγκεκριμένα, αφού ο άντρας υπεβλήθη σε ακτινογραφίες, διαπιστώθηκε ότι μέσα στο σώμα του και ειδικότερα στο παχύ του έντερο βρισκόταν σφηνωμένη μία γυάλινη ράβδος με πλάτος πέντε και μήκος 26 εκατοστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητροπολίτης Νικηφόρος: Ο κόσμος πεινάει και εκείνος κυκλοφορεί σεμνά και ταπεινά με λιμουζίνα αξίας 300.000 ευρώ!

Αμέσως, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αφαίρεση του αντικειμένου από το σώμα του νεαρού Κινέζου, ενώ οι γιατροί σημείωσαν πως ήταν εξαιρετικά τυχερός που η ράβδος δεν είχε σπάσει κατά την είσοδό της στο σώμα του, γεγονός που θα προκαλούσε ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο ασθενής ανέφερε στους γιατρούς και τους νοσηλευτές ότι δεν κατάλαβε πότε η ράβδος μπήκε στο σώμα του, ενώ πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share