Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη: Βρήκε κάτω από την καλύβα του δεκάδες κροταλίες! (video)

Τρομακτικό!

28 Δεκεμβρίου 2018 15:28
Φρίκη: Βρήκε κάτω από την καλύβα του δεκάδες κροταλίες! (video)

Την τρομάρα της ζωής του πέρασε ένας εργάτης όταν βρήκε μια φωλιά με δεκάδες κροταλίες κάτω από μια καλύβα στο ράντσο του στο Τέξας.

Ο Μπόμπι Κάουαν πήγε με δυο φίλους του για να κάνουν επισκευές σ’ έναν ανεμόμυλο στο κτήμα του στο Γκόρμαν, όταν πρόσεξαν έναν κροταλία να σέρνεται κάτω από μια παλιά, εγκαταλελειμένη καλύβα. Τότε αποφάσισαν να χρησιμοποιούσουν ένα ανυψωτικό μηχάνημα για να σηκώσουν την καλύβα για να απομακρύνουν το φίδι. Αλλά προς έκπληξή τους αντίκρισαν δεκάδες κροταλίες κουλουριασμένους κι άλλους να κρέμονται από τα ξύλα σ’ ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

«Φρικάραμε για να χρησιμοποιήσω την κατάλληλη λέξη», είπε ο Κάουαν στην εφημερίδα San Antonio Express.«Εκπλαγήκαμε. Μόλις σηκώσαμε το κτίσμα, το αφήσαμε να πέσει πάλι στη θέση του. Ήταν τόσα πολλά τα φίδια».

Λίγο αργότερα, ωστόσο, οι τρεις φίλοι αποφάσισαν να ξανασηκώσουν την καλύβα, επιτρέποντας στον έναν απ’ αυτούς να βιντεοσκοπήσει τη φωλιά των κροταλιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Ρώτας: Σοκάρει η εικόνα του αδερφού του Στάθη Ψάλτη...

«Ξέραμε ότι δεν κινδυνεύαμε και τόσο αν δεν πλησιάζαμε πολύ κι έτσι κοιτάζαμε από μακριά», είπε ο Κάουαν.

Τελικά, χρησιμοποιώντας μακριά ραβδιά και κάδους απορριμμάτων οι τρεις άνδρες έπιασαν τα φίδια και τα πέταξαν σε άλλη, απόμερη περιοχή, μακριά από φάρμες για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι και ζώα.

Ο Κάουαν είπε ότι μέτρησε τουλάχιστον 36 κροταλίες, αλλά κατά τη γνώμη του πρέπει να ήταν πάνω από 50.

Τις εικόνες κατέγραψαν πριν από μερικές μέρες και τις ανέβασαν στο Διαδίκτυο, με το βίντεο να γίνεται viral με πάνω από τρία εκατομμύρια «κλικ».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share