Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι σημαίνει αν δείτε πεθαμένο στον ύπνο σας σύμφωνα με τον ονειροκρίτη;

Δώστε βάση!

17 Δεκεμβρίου 2018 08:57
Τι σημαίνει αν δείτε πεθαμένο στον ύπνο σας σύμφωνα με τον ονειροκρίτη;

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πεθαμένο, αυτό σημαίνει καλό για σας και για την οικογένειά σας.

Αν δείτε νεκρό έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα ενώ θα μάθετε και ευχάριστα νέα για αυτόν.

Αν ο πεθαμένος που θα δείτε είναι ένας από τους γονείς σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους στην οικογένειά σας.

Αν δείτε πεθαμένο ένα νεαρό άτομο, αυτό σημαίνει πως αν είναι ανύπαντρος ή ανύπαντρη σύντομα θα παντρευτεί.

Αν δείτε πεθαμένο τον εαυτό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη υποδηλώνει πως κάποιο μεγάλο καλό θα συμβεί σε σάς. Είτε λεφτά θα πάρετε είτε θα κερδίσετε κάτι είτε θα συμβεί κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ σκληρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατουάζ: Η πραγματική μητέρα της μικρής "Λήδας" παίζει στην σειρά!

Αν δείτε πεθαμένο κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει κάποιος μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί για σάς.

Αν όμως δείτε νεκρό κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και αυτό σας μιλάει, και μαλιστα αν τον ακούτε να λεει λόγια που δεν τα καταλαβαίνετε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα σας στενοχωρήσει πολύ.

Αν δείτε τους πεθαμένους γονείς σας να σας καλούν κοντά τους, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα μπορεί να πάθετε.

Αν δείτε έναν πεθαμένο συγγενή σας να σας υποδεικνύει κάτι, μην παραλείψετε να το κάνετε. Αν δείτε νεκρό συγγενή σας να σας ζητάει κάτι, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως έχετε παραμελήσει τα θρησκευτικά σας καθήκοντα γι’ αυτό το άτομο, καλό είναι να του κάνετε κανένα τρισάγιο ή να του ανάψετε κανένα κερί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή του!

Αν δείτε ήδη πεθαμένο συγγενή σας να σας καλεί κοντά του ή να σας παρουσιαστεί με κάποιο αυτοκίνητο να σας πάρει ταξίδι και δείτε πως αρνηθήκατε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο ατύχημα. Κακό είναι άμα δείτε ότι σας παίρνει μαζί του για ταξίδι...

Αν δείτε πως φιλάτε πεθαμένο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία, δεν θα σας απασχολήσουν αρρώστιες και πως θα πάρετε καλές ειδήσεις.

Αν δείτε κάποιον νεκρό να έρχεται κοντά σας και να σας μιλάει, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας συμβεί στα επαγγελματικά σας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share