Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

It's Christmas time: 19 σημάδια ότι έχεις εμμονή με τις γιορτές!

Δε φταις εσύ!

30 Νοεμβρίου 2018 14:44
It's Christmas time: 19 σημάδια ότι έχεις εμμονή με τις γιορτές!

Δε φταις εσύ που έχεις πάθει κόλλημα με τις γιορτές! Στολισμένα δέντρα, στολίδια και μπιχλιμπίδια στα μαγαζιά, συσκευασίες δώρων παντού, κόκκινο χρώμα στα πάντα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, πάρτυ, η σχολή κλειστή, το γραφείο κλειστό, φανταχτερά κοσμήματα, μαζώξεις σε σπίτια, έξοδοι για ποτό και διασκέδαση, τρως συνέχεια, πίνεις συνέχεια, κάνεις βόλτες και εκδρομές, ε μα υπάρχει γκλίτερ παντού ρε παιδιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη για 16χρονη μαθήτρια στην Καστοριά: “Με βίασε ο άντρας που γνώρισα στο facebook”

Εξάλλου δε λένε τις γιορτές τυχαία ''the most wonderful time of the year'', ακόμη και εγώ που δεν ήμουν πολύ φαν των γιορτών έχω αρχίζει και λυγίζω πια.

1. Ακούς Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από μέσα Νοεμβρίου. Τα Χριστούγεννα της Βανδή και το Last Christmas παίζουν διαρκώς στ' αυτιά σου.

2. Στολίζεις λίγο μετά την επέτειο του Πολυτεχνίου. Το δέντρο έτοιμο, τα φωτάκια στο μπαλκόνι, ο πλαστικός Άγιος Βασίλης στην είσοδο, γράφεις από τώρα κάρτες για τους φίλους σου και στους καναπέδες έχεις πετάξει ανέμελα μερικές γιρλάντες. Πολύ ωραία.

3. Στη δουλειά τους ζαλίζεις κάθε πρωί με το πόσες μέρες μένουν για τις γιορτές. Έχουν βαρεθεί να σε ακούν λογικά!

4. Ανεβάζεις status στο facebook με countdown - είσαι μια απ' αυτές! Μη μου πεις, ανεβάζεις και Χριστουγεννιάτικα τραγούδιαγια να κάνεις τις πρόβες σου για όλα τα πάρτι που θα ακολουθήσουν;

5. Έχεις ολόκληρη συλλογή από Χριστουγεννιάτικα ρούχα/πουλόβερ/κάλτσες. Και για σένα και την οικογένεια σου φυσικά.

6. Σιχαίνεσαι τα ψεύτικα δέντρα που στολίζουν μερικοί, το μότο σου είναι ή αληθινό ή στόλιζε καράβι καλύτερα.

7. Στολίζεις ακόμη και το κατοικίδιο σου. Το καημένο, αφού δεν τα αντέχει τα αυτάκια και το πουλοβεράκι, γιατί το βασανίζεις έτσι;

8. Για τα περισσότερα πράγματα που χρησιμοποιείς καθημερινά έχεις μια χριστουγεννιάτικη version, πχ. για την κούπα που θα πιεις τον καφέ σου, τη θήκη του κινητού σου, τα γάντια σου, ακόμη και το στυλό σου.

9. Έχεις αγοράσει ήδη μερικά δώρα για τους δικούς σου.Christmas shopping! Ποτέ μα ποτέ δεν είναι νωρίς γι' αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμόγελα στον ANT1!

10. Βάζεις άπειρα φωτάκια στο μπαλκόνι σου για να παρασύρεις και τους γείτονες σου στο ίδιο mood. Συνήθως δεν το πετυχαίνεις κι απλώς σε σχολιάζει η γειτονιά.

11. Το δέντρο σου έχει αρχίσει και γέρνει με τόση γιρλάντα, αλλά συνεχίζεις ακάθεκτη να αγοράζεις στολίδια. Σε πιάνει τέτοια καταναλωτική μανία αυτές τις μέρες που αλήθεια πρέπει να κάνεις οικονομία όλο το χρόνο για να έχεις τόσο μεγάλο ποσό στη διάθεση σου το Δεκέμβριο.

12. Ξεκίνησες ήδη αφιέρωμα στο "Μόνος στο σπίτι" και τα σχετικά. Αγκαλιά με κουραμπιέδες προφανώς!

13. Έχεις προβάρει ήδη το φόρεμα που θα φορέσεις στο ρεβεγιόν.Ε τι, να μην ξέρεις για να κανονίσεις κι εσύ την πορεία σου;

14. Το manicure σου έχει εναρμονιστεί με τις γιορτές πριν καν μπούμε στο Δεκέμβρη. Διάβασε εδώ για να πάρεις καμιά ιδέα παραπάνω!

15. Έχεις γράψει γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Τώρα σοβαρά, περιμένεις να σου φέρει τον Κωστάκη πίσω; Είπαμε είναι Άγιος, αλλά δεν μπορεί να τα καταφέρει όλα πια.

16. Μαζεύεις από τώρα κέρματα για τα κάλαντα. Που μένεις μόνο πες μας για να ξέρουμε!

17. Οι στολισμένοι δρόμοι σε συγκινούν πολύ. Μα περισσότερο κι από το Notebook! Τα χαρτομάντιλα σου έχουν κι αυτά χιονάνθρωπο και δεντράκια πάνω.

18. Το χεις ρίξει ήδη στα γλυκά. Φοβάμαι ότι θα το μετανιώσεις μετά τις γιορτές όμως!

19. Για σένα, κανένας στολισμός δεν είναι υπερβολικός. Άσε, το καταλαβαίνει κάποιος με το που μπαίνει στο σπίτι σου.

Καλές γιορτές λοιπόν!

xxx

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share