Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Φανατική vegan απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα της γιατί έφτιαξε μακαρόνια με κιμά!

Όντως τώρα;

2 Νοεμβρίου 2018 10:39
Απίστευτο: Φανατική vegan απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα της γιατί έφτιαξε μακαρόνια με κιμά!

Εντάξει, είπαμε να είμαστε vegan, αλλά όχι κι έτσι...

Αποζημίωση 500 ευρώ πρέπει να πληρώσει μια Ιταλίδα vegan στην μητέρα της, μετά την απειλή πως θα την σκοτώσει επειδή έκανε μακαρόνια μπολονέζ.

Η πρόσφατα άνεργη κόρη, ηλικίας 48 ετών, είχε μετακομίσει το τελευταίο διάστημα και έμενε με την μητέρα της η οποία μαγείρευε ένα παραδοσιακό ραγού για δείπνο με κιμά.

Μέχρι τον Μάρτιο του 2016, οι συγκρούσεις των δύο γυναικών – οι οποίες πάντα επικεντρώνονταν στα φαγητά – είχαν κλιμακωθεί, όπως είπαν στο δικαστήριο στην πόλη Μοντένα.

Η Telegraph ανέφερε ότι η κόρη μόλις μύρισε τον κιμά που σιγόβραζε για ώρες στο μικρό τους διαμέρισμα, άρπαξε ένα μαχαίρι και είπε: «Αν δεν σταματήσεις μόνη σου να το φτιάχνεις αυτό το φαγητό, θα σε σταματήσω εγώ» . Και συνέχισε: «Σταμάτα να κάνεις ραγού αλλιώς θα σε μαχαιρώσω στο στομάχι».


Το δικαστήριο διέταξε την vegan κόρη να πληρώσει πρόστιμο 400 ευρώ και άλλα 500 ευρώ στην 69χρονη μητέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική showbiz: Αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί!

Οι ασυμβίβαστες διαφορές μεταξύ της μητέρας και της κόρης της προέκυψαν εξαιτίας των διαφορών στις διατροφικές κουλτούρες των δύο γυναικών. Η κόρη είπε ότι δεν είχε «καμία αισθητική ή οσφρητική επαφή» με τα ζωικά προϊόντα προτού μετακομίσει στο σπίτι της μητέρας της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share