Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πρόταση γάμου στο χείλος του γκρεμού! Η φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά λάθος

Προσπάθεια εντοπισμού στο διαδίκτυο!

22 Οκτωβρίου 2018 15:27
Πρόταση γάμου στο χείλος του γκρεμού! Η φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά λάθος

Το μυστηριώδες ζευγάρι που φωτογράφησε την ώρα που ο άντρας έκανε πρόταση γάμου, ψάχνει να βρει ένας freelance φωτογράφος, με την έρευνά του να γίνεται viral, χωρίς όμως ακόμη αποτέλεσμα.

Ο Μάθιου Ντίπελ κατέγραψε την μοναδική αυτή στιγμή στις 6 Οκτωβρίου στο Εθνικό πάρκο Yosemite της Καλιφόρνιας, περιμένοντας να τραβήξει φωτογραφία τον φίλο του Τζος.

Συνήθως εργάζεται σε ένα μπαρ στο Μίσιγκαν, αλλά επισκέφθηκε το Εθνικό Πάρκο κατά τη διάρκεια ενός οδικού ταξιδιού από το Σιάτλ μέχρι το Λος Άντζελες.

Το εθνικό πάρκο, με τα πελώρια βράχια και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες, ήταν μια απαραίτητη στάση για τον αυτοδίδακτο φωτογράφο.

«Ήταν στη λίστα μου εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε στο BBC. «Το Yosemite είναι ένα απίστευτο μέρος για να τραβήξει κανείς φωτογραφίες. Είχα δει πραγματικά πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες από το Taft Point και ήθελα να το δω από κοντά».

Στο σωστό μέρος στη σωστή στιγμή
Ο 24χρονος στάθηκε μαζί με άλλους φωτογράφους και τουρίστες, περιμένοντας τον Τζος να πάρει τη θέση του στην άκρη του βράχου, όταν τράβηξε την φωτογραφία που πλέον έχει γίνει viral.

Ο άνδρας της φωτογραφίας φορά ένα χαρακτηριστικό καπέλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ληστές στο σπίτι μας..." - Έντρομη η Τατιάνα Στεφανίδου on air! (video)

«Ήμουν έτοιμος για να τραβήξω την φωτογραφία του Τζος όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε στο πλάνο μου επομένως ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Κοίταξα γύρω μου για να δω αν εμπόδιζα το έργο κάποιου άλλου φωτογράφου αλλά δεν υπήρχε κανείς δίπλα μου».

Αφού τράβηξε μερικές φωτογραφίες και του Τζος, ο Μάθιου λέει πως άρχισε να ρωτά εκεί γύρω προκειμένου να βρει το ζευγάρι για να τους δείξει την φωτογραφία του.

Η ανταπόκριση πάντως στη φωτογραφία, δεν ήταν μόνο θετική – κάποιοι τον κατηγόρησαν πως παραποίησε την εικόνα, με ορισμένους να αναφέρονται στα ασυνήθιστα καλά ρούχα του ζευγαριού ως στοιχείο.


Πηγή: iefimerida.gr
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share