Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η καθηγήτρια πιάστηκε να κάνει στοματικό σε μαθητή της! (photos)

Η απόφαση του σχολείου θα σας σοκάρει!

14 Σεπτεμβρίου 2018 11:59
Αυτή η καθηγήτρια πιάστηκε να κάνει στοματικό σε μαθητή της! (photos)

Μια καθηγήτρια κοινωνιολογίας στην Νέα Υόρκη καταδικάστηκε σε 10 χρόνια αναστολή όταν δήλωσε ένοχη στην κατηγορία ότι έκανε στοματικό έρωτα σε ένα 14χρονο αγόρι.

Η 29χρονη Ντόρι Μέγιερς δεν θα μείνει ούτε μια μέρα στην φυλακή και θα διατηρήσει την άδεια της καθηγήτριας που έχει.

Η Μέγιερς δίδασκε στο σχολείο The New School of Leadership and The Arts στο Μπρονξ. Παρόλο που οι κατήγοροι υποστήριξαν ότι η 29χρονη έπρεπε να φυλακιστεί για 2 χρόνια ο συνήγορος υπεράσπισης κατάφερε να πείσει το δικαστήριο η κοπέλα να μην φυλακιστεί και να μπορεί να συνεχίσει να διδάσκει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είστε γελοίοι..." - Χοντροί τσακωμοί στον ΣΚΑΙ με... άρωμα Τανιμανίδη! Η αποχώρηση από το Survivor που φέρνει "τριγμούς"!

«Παραμένει μια ταλαντούχα καθηγήτρια και δεν βλέπω κάποιον λόγο να καταστρέψουμε την ικανότητά της να ζει από την δουλειά της και να συμβάλει στην κοινωνία με θετικό τρόπο», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Η Μέγιερς δεν θα μπορέσει να ξαναδιδάξει στα δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης, αλλά θα διατηρήσει την άδειά της. Επίσης, θα καταγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης.

Η Μέγιερς συνελήφθη στις 19 Ιανουαρίου όταν ένας φίλος του θύματος που πιστεύεται ότι ήταν στην τάξη ανέφερε το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου και εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share