Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Σερβιτόρα απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να φορέσει σουτιέν στη δουλειά!

Όντως τώρα;

4 Σεπτεμβρίου 2018 14:14
Απίστευτο: Σερβιτόρα απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να φορέσει σουτιέν στη δουλειά!

Η 25χρονη Christina Schell από την Βρετανική Κολούμπια του Καναδά, απολύθηκε από τη δουλειά της σαν σερβιτόρα από το Osoyoos Golf Club, επειδή αρνήθηκε να φορέσει σουτιέν εν ώρα εργασίας.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη αρνήθηκε να ακολουθήσει το νέο dress code που της ζήτησε ο εργοδότης της, δηλαδή να φορέσει ένα φανελάκι μέσα από τη μπλούζα της ή σουτιέν, όταν σέρβιρε τραπέζια στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού.

Η νεαρή ισχυρίζεται πως δεν κατάλαβε ότι η άρνησή της θα δημιουργούσε θέμα στη δουλειά της. Όταν επικοινώνησε με τον διευθυντή του μαγαζιού, Doug Robb, της είπε πως οι νέοι κανόνες ενδυμασίας τέθηκαν εν ισχύ για την προστασία του προσωπικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μερομήνια 2018-2019: Τι καιρό θα κάνει τον φετινό χειμώνα; Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα;

«Ξέρω τι συμβαίνει στα golf clubs όπου σερβίρεται άφθονο αλκοόλ», σχολιάζει η Christina και επισημαίνει πως σταμάτησε να φοράει σουτιέν πριν από δύο χρόνια επειδή είναι «απαίσιο».

Μετά την απόλυσή της, η 25χρονη αποφάσισε να πάει τον εργοδότη της στα δικαστήρια γιατί, όπως ισχυρίζεται, καταπάτησε τα ανθρώπινα δικαιώματά της, αφού οι άνδρες στο Golf Club δεν αντιμετωπίζουν θέματα με την ενδυμασία τους. «Έχει να κάνει με το φύλο και γι αυτό είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων» δηλώνει η Christina.

«Ουσιαστικά η σεξουαλική παρενόχληση και το dress code που βασίζεται στο φύλο είναι στο “μενού” του μαγαζιού. Δεν θα το ανεχτούμε», λέει η δικηγόρος της Christina, Nadia Zaman.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share