Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μύκονος: "Κάηκε" ο εγκέφαλος τουρίστα από τα ναρκωτικά και νόμιζε πως είναι η Μαντόνα!

Αλήθεια τώρα;

31 Αυγούστου 2018 13:25
Μύκονος:

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την ανεξέλεγκτη χρήση ναρκωτικών στη Μύκονο.

Πριν από λίγες ημέρες, οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου βρέθηκαν αντιμέτωποι με ακόμη ένα περιστατικό, όταν τουρίστας έχοντας κάνει χρήση ecstasy έχασε εντελώς την επαφή με την πραγματικότητα και κινδύνευσε να αυτοτραυματιστεί, σύμφωνα με την Espresso.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Νέο επίδομα 360 ευρώ προς όλους τους...

Ανανεώνει τη δομή και τα κύτταρα του δέρματος, Θρέφει την επιδερμίδα τροφοδοτώντας την με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μίας εκ των σημαντικότερων δομών του δέρματος. Θωρακίζει το δέρμα από διαβρωτικούς παράγοντες.. Ισχυροποιεί την αντοχή του δέρματος επαναφέρει την λάμψη και την ελαστικότητα. Αποτελεσματική στην επούλωση πληγών και ακμής, αυξάνει την τοπική ανοσία του δέρματος και έχει ισχυρή αναγεννητική και αντιγηραντική δράση και πάρα πολλά ακόμη με την δύναμη της φύσης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, γιατροί και νοσηλευτές αναγκάστηκαν να τον δέσουν στο κρεβάτι με ιμάντες για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Ο άνδρας, που βρισκόταν εκτός ελέγχου, φώναζε στους γιατρούς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο παραλήρημά του νόμιζε ότι ήταν άλλοτε ο Τζορτζ Μπους και άλλοτε η Μαντόνα.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες προκειμένου ο άνδρας να ανακτήσει την επαφή με την πραγματικότητα και να συνέλθει, ώστε οι γιατροί να τον αφήσουν να φύγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοναδική ευκαιρία: Επίδομα - ανάσα 1.000 ευρώ! Όποιος προλάβει...

Αυτό, ωστόσο, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας του νησιού, είναι ένα μόνο από τα δεκάδες περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν τους καλοκαιρινούς μήνες.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ένας Ισραηλινός τουρίστας είχε χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share