Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επικό: Έφτιαξε το βιογραφικό της κόρης του και έγραψε τα χειρότερα! (photo)

Το ανήρτησε η ίδια στο twitter

21 Αυγούστου 2018 17:10
Επικό: Έφτιαξε το βιογραφικό της κόρης του και έγραψε τα χειρότερα! (photo)

Κάνε μπαμπά να δεις καλό. Αυτό τουλάχιστον θα μπορούσε να ισχυριστεί η 16χρονη Λόρεν Μουρ από το Ρέντκαρ του Γιορκσάιρ της Αγγλίας.

Ο πατέρας της 16χρονης αποφάσισε να γράψει το βιογραφικό της, αποφασίζοντας μάλλον να βγάλει το... άχτι του για όσα περνά.

Στις δεξιότητές της έβαλε ότι «δεν ακούει» ότι «σερφάρει στο Facebok», ότι είναι «τεμπέλα» κι ότι δεν ξυπνάει το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάκης Κολλιαδέλης: Το θρίλερ συνεχίζεται στην εξαφάνιση του φαντάρου! Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας;

Παράλληλα, την στόλισε με χαρακτηρισμούς όπως «απρόθυμη», «αδιάφορη», «αγενή», κι ότι είναι «μια τυπική 16χρονη» που «δεν δίνει δεκάρα».

Μάλιστα, ο πατέρας της για συστάσεις έδωσε το όνομα ενός δικαστικού επιμελητή που λέγεται Μπεν Ντόβερ με την υποσημείωση «Μην επικοινωνήσετε μαζί του, επίσης δεν δίνει δεκάρα».

Η 16χρονη, μαθήτρια στο Rye Hills School είδε την αστεία πλευρά του βιογραφικού και ανήρτησε στο λογαριασμό της στο twitter το βιογραφικό με το σχόλιο «Θυμίστε μου να μην αφήνω τον πατέρα μου να κάνει το βιογραφικό μου».

Ωστόσο η κίνηση της προκάλεσε μικτές αντιδράσεις, καθώς ορισμένοι φίλοι της το βρήκαν διασκεδαστικότατο, ενώ κάποιοι άλλοι την επέπληξαν επειδή έβγαλε προσωπικές της πληροφορίες στο κοινωνικό δίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νατάσα Βαρελά: Γιατί δεν θα γίνει σήμερα η κηδεία της άτυχης δημοσιογράφου;

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι το βιογραφικό που συνέταξε ο πατέρας της δεν θα πέρναγε απαρατήρητο από κανέναν εργοδότη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share