Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι κι αν είναι Αύγουστος; Στο Λονδίνο στόλισαν... χριστουγεννιάτικα! (photos+video)

Μέσα στον καύσωνα!

2 Αυγούστου 2018 18:48
Τι κι αν είναι Αύγουστος; Στο Λονδίνο στόλισαν... χριστουγεννιάτικα! (photos+video)

Όχι μία, όχι δυο, όχι τρεις αλλά… 144 ημέρες νωρίτερα ήρθε ο Αγιος Βασίλης στο Λονδίνο, καθώς το πολυκατάστημα Selfridges εγκαινίασε μαγαζί με χριστουγεννιάτικα είδη.

Ο Άγιος Βασίλης, ως άλλος ροκ σταρ, έβγαλε την κόκκινη στολή και φόρεσε δερμάτινο τζάκετ με τρουκς. Με μια κιθάρα στα χέρια και χωρίς να βγάλει τα μαύρα του γυαλιά ηλίου, ταίριαξε τέλεια στο θέμα των εγκαινίων: «Selfridges Rocks Christmas» (Το Selfridges συνταράσσει τα Χριστούγεννα).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νόσος των λεγεωνάριων: Ποια η νόσος που οδήγησε στον θάνατο τον Μάνο Αντώναρο και στην εντατική τον Άκη Σακελλαρίου;

«Έχουμε πελάτες που πραγματικά μας ζητούν χριστουγεννιάτικα είδη αυτήν την περίοδο του χρόνου» επισήμανε στο Reuters η Ελέανορ Γκρέγκορι από το Selfridges, υπεραμυνόμενη την πρωτοβουλία του πολυκαταστήματος να ανοίξει σχεδόν πέντε μήνες πριν τα Χριστούγεννα το νέο του μαγαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα - ανάσα: Δες αν θα πάρεις έως 210 ευρώ τον μήνα!

«Επομένως, όσο έχουμε πελάτες που έρχονται σε εμάς ζητώντας να αγοράζουν χριστουγεννιάτικα είδη αυτήν την εποχή, εμείς θα ανταποκρινόμαστε σε αυτό το αίτημα και είμαστε πανευτυχείς που θα ανοίγουμε το κατάστημά με τα χριστουγεννιάτικα εν μέσω καλοκαιριού».


Πηγή:iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share