Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H νέα τάση στα ανδρικά παντελόνια είναι εδώ: Είστε έτοιμοι για την τσέπη...πέους; (Photos)

Τι λέτε;

6 Ιουνίου 2018 12:19
H νέα τάση στα ανδρικά παντελόνια είναι εδώ: Είστε έτοιμοι για την τσέπη...πέους; (Photos)
Γελοίο, πρωτοποριακό ή αφόρητα άβολο; Όποια κι αν είναι η γνώμη σας για το νέο trend στα ανδρικά παντελόνια, την «τσέπη πέους» όπως τη βάφτισαν κάποια ΜΜΕ, σίγουρα μια εμφάνισή σας με αυτό το πρωτότυπο αξεσουάρ δεν μπορεί παρά να κλέψει τα βλέματα.

Τα παντελόνια που δημιούργησε η ιαπωνική (καμία έκπληξη εδώ) εταιρεία GU φαίνονται εκ πρώτης όψεως τελείως φυσιολογικά. Έχουν στενή εφαρμογή, φυσιολογικό μάκρος και δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικά. Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που κάνει η διαφορά: στο σημείο του καβάλου έχουν μια μεγάλη μακρόστενη τσέπη, το σχήμα της οποίας θυμίζει αρκετά... ανδρικό μόριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα;

Η τσέπη πέους είναι τελείως λειτουργική, αν και λόγω του σχήματός της χωράει μάλλον ελάχιστα πράγματα.

Το θετικό αυτής της νέας αλλόκοτης μόδας είναι ότι, οι άνδρες που θα επιλέξουν να τη φορέσουν, θα τραβήξουν αναπόφευκτα την προσοχή στην επίμαχη περιοχή. Μάλιστα, όσοι αισθάνονται ανασφαλείς μπορούν να ενισχύσουν αυτό το σημείο δεόντως επιλέγοντας έξυπνα τα αντικείμενα που θα βάλουν στην τσέπη τους.



Στα αρνητικά της νέας μόδας περιλαμβάνονται οι δυσκολίες στην κίνηση που μπορεί να επιφέρει το... παραφούσκωμα της τσέπης, το γεγονός ότι σε κάθε επίσκεψη στην τουαλέτα θα πρέπει να μαζεύετε τα ψιλά σας από το πάτωμα και ο... σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού σε περίπτωση που σκοντάψετε και πέσετε μπρούμυτα, με τα κλειδιά στην μπροστινή τσέπη.

Δική σας η επιλογή, δικό σας και το... ρίσκο!
Πηγή: protothema.gr
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share