Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ναι στα άλογα, όχι στους σκαντζόχοιρους από αεροπορική εταιρεία!

Πώς το σκέφτηκαν...

17 Μαΐου 2018 14:40
Ναι στα άλογα, όχι στους σκαντζόχοιρους από αεροπορική εταιρεία!

Αν θέλετε να ταξιδέψετε με μια συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία και θέλετε να πάρετε μαζί το... άλογό σας, μπορείτε! Αν πάλι θέλετε να πάρετε μαζί ένα άλλο, πιο μικρόσωμο κατοικίδια, όπως ένα σκαντζοχοιράκι, δεν μπορείτε... Γιατί συμβαίνει αυτό;

Σε αλλαγές στην πολιτική της σχετικά με τα ζώα που μπορούν να ταξιδεύουν με τα αεροπλάνα της στην καμπίνα, προχωράει η American Airlines, προκαλώντας ερωτήματα, αφού η σχετική λίστα είναι περίεργη.

Σύμφωνα λοιπόν με την αεροπορική εταιρεία, από την 1η Ιουλίου του τρέχοντος έτους, απαγορεύεται να πετούν με τα αεροπλάνα της αράχνες, κατσίκες, γαλοπούλες, κουνάβια, τρωκτικά και γενικώς ζώα με χαυλιόδοντες, κέρατα και οπλές αλλά επιτρέπονται τα... άλογα μινιατούρες. Αρκεί να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένα ως ζώα έρευνας.

Οι αλλαγές αυτές ανταποκρίνονται στην αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που πετούν με ζώα. Για το 2017 και το 2018 η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση άνω του 40% των σχετικών αιτήσεων. "Υποστηρίζουμε τα δικαιώματα των πελατών, από βετεράνους μέχρι άτομα με αναπηρίες, με νόμιμες ανάγκες για εκπαιδευτικές υπηρεσίες ή ζώο υποστήριξης. Δυστυχώς, τα μη εκπαιδευμένα ζώα δημιουργούν προβλήματα στον τομέα της ασφαλείας για την ομάδα μας και τους πελάτες μας", ανακοίνωσε η American Airlines.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες αλλαγές στους κανονισμούς τους έκαναν φέτος και άλλες αεροπορικές εταιρίες, όπως η Delta και η United.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share