Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Έφτιαξε “κρυφή πισίνα” για να μην του… γκρινιάζει η γυναίκα του! (video)

Σωστός!

14 Μαΐου 2018 20:14
Απίστευτο: Έφτιαξε “κρυφή πισίνα” για να μην του… γκρινιάζει η γυναίκα του! (video)

Ανάγκα και οι …θεοί πείθονται, λέει το αρχαίο ρητό, μόνο που ο Gil Klar, μηχανικός από το Ισραήλ, έπρεπε να βρει μια λύση για να ικανοποιήσει την …γυναίκα του και να γλιτώσει τις φωνές του. Η σύζυγος του ανέκαθεν επιθυμούσε να διαθέτουν αρκετό χώρο στον κήπο του σπιτιού τους, ώστε να παίζουν τα παιδιά και να υπάρχει περισσότερη άνεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Η σαρωτική Ροδάνθη, η αλλαγή στις ομάδες και η μεταφορά του Αγόρου στο νοσοκομείο!

Το δικό του όνειρο, που είχε από παιδί, ήταν να έχει στο σπίτι του μία …πισίνα. Όσο κι αν προσπάθησε να πείσει την γυναίκα του όμως για να του …επιτρέψει να την φτιάξει, έπεφτε σε …τοίχο. Έτσι, μετά από μεγάλη σκέψη κι αναζήτηση, κατέληξε σε μια λύση, ώστε να μείνουν όλα τα μέλη της οικογένειας – και κυρίως η σύζυγος του, φυσικά - ευχαριστημένα.

Ο Gil βρήκε διέξοδο σε μια “κρυφή πισίνα”, η οποία δεν «τρωει» τον χώρο του κήπου κι έτσι η οικογένεια μπορεί αν απολαμβάνει, όποτε και όσο θέλει, την …στεριά ή το …υγρό στοιχείο, με μόλις μία κίνηση! Έσκαψε, λοιπόν, τον κήπο, έφτιαξε την πισίνα και την …κάλυψε με έναν …συρόμενο χλοοτάπητα από συνθετικό γρασίδι. Έτσι, με το πάτημα ενός κουμπιού, εμφανίζεται η πισίνα και με ένα δεύτερο κουμπί καλύπτεται από το στέρεο υλικό.

Δείτε το video:

Πηγή: ant1news.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share