Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έπος: Κέρδισε 14 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα που βγήκε στην σύνταξη και είχε γενέθλια!

Αμα σε θέλει, σε θέλει!

6 Μαΐου 2018 13:12
Έπος: Κέρδισε 14 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα που βγήκε στην σύνταξη και είχε γενέθλια!

Ο Θεός, λέει μια παροιμία, άλλους τους έπλασε και άλλους τους... Νομίζω γνωρίζεται όλη την συνέχεια. Ο Πινγκ Κούεν Σουμ, ένας άνδρας από την Κίνα ανήκει σίγουρα στην πρώτη κατηγορία.

Την ημέρα που θα έβγαινε στην σύνταξη, ήθελε να κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη την τελευταία του μέρα στη δουλειά, και έτσι αποφάσισε αυτή να είναι ανήμερα των γενεθλίων του. Η τύχη όμως φρόντισε να του μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό αυτή η μέρα, αφού του έκανε "δώρο" 2 εκατομμύρια δολάρια ως νικητής τζακ-ποτ λοταρίας στον Καναδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κύπρο: «Είμαι κι εγώ θύμα του Τζιωνή» ισχυρίζεται η σύντροφος του δράστη!


Το δελτίο του ενός δολαρίου που είχε παίξει ο Σουμ είχε και τους έξι τυχερούς αριθμούς, με την διοργανώτρια του παιχνιδιού να υποστηρίζει ότι είχε μία στις 13.983.816 πιθανότητες να κερδίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Ποια ζώδια θα έχουν «φουρτούνες» αυτή την εβδομάδα; (07-13/05)

"Είναι απίστευτο που και τα τρία αυτά γεγονότα συνέβησαν την ίδια μέρα. Εργάστηκα σκληρά τόσα χρόνια και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτή την τύχη με την οικογένειά μου", δήλωσε ο Σουμ.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, ο Σουμ πήρε την οικογένειά του και φίλους του και γιόρτασαν με ένα πλουσιοπάροχο γεύμα στο Βανκούβερ ενώ σχεδιάζει να κάνει και ένα ταξίδι στην Κίνα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share