Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

5 πράγματα που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα από την στιγμή που η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα!

Το 1ο είναι πραγματικός εφιάλτης!

5 Μαΐου 2018 22:12
5 πράγματα που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα από την στιγμή που η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

24 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η ΑΕΚ είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και έστω και αργά έφτασε η λύτρωση! Η ΑΕΚ είναι και πάλι Πρωταθλήτρια Ελλάδος μετά από 24 ολόκληρα χρόνια! 24 χρόνια μέσα στα οποία έγιναν τα πάντα... Είχαμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ, ξανά Νέα Δημοκρατία και πρώτη φορά αριστερά ( ο Θεός να το κάνει ) με ΣΥΡΙΖΑ! Η Ελένη Μενεγάκη έχει αλλάξει τρεις συντρόφους, έκανε 4 παιδιά και άφησε τον ΑΝΤ1 για τον Alpha!

24 χρόνια πριν δεν είχαμε ούτε ένα ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση, σήμερα ζούμε και αναπνεύουμε για τις "κατάρες" του Σώζοντα και τον έρωτα της Αθηνάς και του Δώρου στο Power Of Love! Μέσα σε 24 χρόνια μπορούν να γίνουν τα πάντα! Ακόμα και πράγματα που μας φαίνονται τρελά! Ποια είναι τα 5 πράγματα που μπορούν να γίνουν από την στιγμή που μέχρι και η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στα Πρωταθλήματα; Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα!

5: Να ξαναγίνει μελαχρινή η Ελένη Μενεγάκη

Αν θυμάσαι την Ελένη Μενεγάκη μελαγχρινή τότε έχεις ζήσει γαμάτα παιδιά χρόνια! Η απόλυτη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης! Μεγάλωσε γενιές και γενιές η κορυφαία ξανθιά παρουσιάστρια! Ποιος αποκλείει όμως κάποια μέρα να την δούμε να αλλάζει χρώμα στα μαλλιά της και να επιστρέφει και αυτή μετά από καμιά 25ετια στο μελαγχρινό; Εδώ πήρε η ΑΕΚ πρωτάθλημα παιδιά!

4. Να παντρευτεί μεγαλύτερό της η Ναταλία Γερμανού

Της ανήκει και όχι άδικα ο τίτλος της τεκνατζού της ελληνικής showbiz! Έχουν περάσει από τα χεράκια της (και όχι μόνο) τα καλύτερα παιδιά! Η Ναταλία της καρδιάς μας της αρέσει το φρέσκο φρούτο και δεν το κρύβει! Ποιος μας λέει όμως ότι κάποια στιγμή δεν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου να παντρευτεί μεγαλύτερό της και να αφήσει στην άκρη τις... περιπέτειες! Εδώ έχουν δει άλλα κι άλλα τα ματάκια μας!

3. Να κουρευτεί γουλί ο Τάκης Τσουκαλάς

Σίγουρος για την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό είναι ο Τάκης Τσουκαλάς! Τόσο που υποσχέθηκε πως αν κάτι τέτοιο δεν γίνει τότε θα αποχωριστεί την αφάνα που τον έχουμε γνωρίσει και λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια και θα κουρετεί γουλί! Αλήθεια, ποιος Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει η ομάδα του το πρωτάθλημα μετά από αυτό; Ένα χρόνο μακριά από την απόλυτη... ηδονή!

2. Να σταματήσει τους κώλους το Instagram

Ωπ, εδώ φέρνουμε μεγάλη αντίρρηση! Instragram χωρίς κώλο γίνεται; Να με συγχωρείται αλλά καλύτερα να έρθει το τέλος του κόσμου! Κύριε Ζούκεμπεργκ μήπως το έχουμε ξεφτιλίσει λίγο με τις τελευταίες αλλαγές στα social media; Το καλό που σου θέλω!

1. Να παντρευτώ και να κάνω εγγόνια στην μάνα μου!

Αυτό το μαρτύριο να με ρωτάει συνεχώς η μάνα μου πότε θα δει εγγόνι έχει καταντήσει χειρότερο και από διάλεξη του Γιάνη Βαρουφάκη! Του παιδιού μου το παιδί δύο φορές παιδί και τι να της πεις; Μέχρι και πουλί πήγε και αγόρασε ως παρηγοριά! Και αυτό κάποια στιγμή θα ψοφήσει! Γιατί όχι λοιπόν;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share