Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αν δεν σε θέλει... - Μεθυσμένος έκανε σ*ξ με την εξάτμιση του αυτοκινήτου του, τον συνέλαβαν και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Εκτός ελέγχου!

4 Μαΐου 2018 20:11
Αν δεν σε θέλει... - Μεθυσμένος έκανε σ*ξ με την εξάτμιση του αυτοκινήτου του, τον συνέλαβαν και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Στην αμερική το ονομάζουν perfect storm. Όταν σου συμβαίνει κάτι κακό και ξαφνικά το σύμπαν σου ρίχνει σαν ντόμινο όλα τα αρνητικά περιστατικά πάνω σου. Τι συμβαίνει όμως όταν τα προκαλείς ο ίδιος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άντρας από το Νιούτον του Κάνσας, ήπιε... λίγο περισσότερο απ' όσο θα μπορούσε να αντέξει. Το ποτό έφερε και... άλλες ορέξεις! Ελλείψει γυναίκας, «επινόησε» μία άλλη λύση. Βγήκε από το αυτοκίνητό του και... έκανε σεξ με την... εξάτμιση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Panorama: "Παραλήρημα" θαυμασμού του Τριαντάφυλλου προς την Μελίνα "Της βγάζω το καπέλο, είναι η μόνη που..."

Μέχρι εδώ το... απολάμβανε! Από το συγκεκριμένο σημείο και έπειτα, ωστόσο, αρχίζουν... τα δύσκολα. Ο άντρας που... έκανε -ό,τι έκανε τέλος πάντων- με την εξάτμιση του αυτοκινήτου του, έγινε αντιληπτός από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Σε ελάχιστα λεπτά, ένα αστυνομικό όχημα βρισκόταν στο σημείο της... έντασης. Ο άντρας δεν δεχόταν να εγκαταλείψει την... προσπάθεια, με συνέπεια οι αστυνομικοί να τον απειλήσουν με όπλο, προκειμένου να... σταματήσει και να παραδοθεί.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του γυμνού άντρα, αλλά δεν τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Ο «δράστης» είχε καταναλώσει τόσο μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, που περιήλθε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love- Trailer: Πανικός στο Gala! «Και να με διεκδικούσες πάλι χυλόπιτα θα έτρωγες....» (Video)

Όλα τα παραπάνω συνιστούν -αν μη τι άλλο- μία βραδιά απόλυτης κραιπάλης. Το «Hangover» όμως, του γυμνού άντρα από το Νιούτον του Κάνσας, θα έχει και επιπλέον κόστος, καθώς ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για μία σειρά από αδικήματα, για τα οποία θα απολογηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στο δικαστήριο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share