Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βρίσκεις τη δουλειά σου κουραστική; - Αυτή η γυναίκα ανεβαίνει βράχο 180 μέτρων χωρίς σκοινί για να ζήσει!

Σταμάτα λοιπόν να γκρινιάζεις με την δουλειά του γραφείου! Τουλάχιστον δεν είναι επικίνδυνη!

4 Μαΐου 2018 13:02
Βρίσκεις τη δουλειά σου κουραστική; - Αυτή η γυναίκα ανεβαίνει βράχο 180 μέτρων χωρίς σκοινί για να ζήσει!

Η Luo Denping είναι μια 36 ετών, ασχολείται με τις αγροτικές εργασίες, ζει στην Κίνα, και είναι μητέρα 2 παιδιών. Η ίδια, για να βγάλει τα προς το ζην, ρισκάρει καθημερινά τη ζωή της ανεβαίνοντας σε βράχο 180 μέτρων στην επαρχία Guizhou, πάνω από τον ποταμό Ziyun Getu, χωρίς ασφάλεια και σχοινιά, λειτουργώντας ως τουριστική ατραξιόν για τους επισκέπτες της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κύπρο: Παραδέχθηκε την διπλή δολοφονία ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής!

Από παιδί έμαθε από τον πατέρα της, να σκαρφαλώνει στα απότομα και ψηλά βράχια χωρίς σχοινί για να συλλέξει περιττώματα πουλιών που χρησιμοποιούσαν οι δικοί της ως κοπριά στις καλλιέργειες αλλά και για να μαζέψει βότανα που πουλούσαν στους τουρίστες. Όταν ένας τουρίστας της έδωσε φιλοδώρημα, κατάλαβε ότι μπορεί να το κάνει επάγγελμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες αλλαγές στα ΜΜΜ: Δείτε σε ποιους σταθμούς έκλεισαν οι πύλες των ΑμεΑ και ανέργων!

Πρόσφατα το BBC παρουσίασε τη ζωή της, επισημαίνοντας πως είναι η μόνη γυναίκα από την ομάδα που υπάρχει εκεί η οποία φτάνει στην κορυφή του βράχου σε μόλις 20 λεπτά χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια της. Τα χρήματα που κερδίζει, μέσα σε μια ημέρα, είναι περίπου 3.000 γιουάν (περίπου 450 δολάρια) συν τα φιλοδωρήματα των τουριστών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share