Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εθισμένη στο "σ*ξ" με πλούσιους: Μοντέλο άρχισε να απατάει τον σύντροφο της ως αντίποινα και δεν μπόρεσε να σταματήσει!

Δεν κατάλαβε από που του ήρθε!

2 Μαΐου 2018 15:35
Εθισμένη στο

Η Λέισι Τζέι, δεμ είναι μια συνηθισμένη κοπέλα που ο σύντροφος της την απατάει. Το 26χρονο μοντέλο μόλις ανακάλυψε τους παράνομους δεσμούς του συντόφου της απόφάσισε να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Το μοντέλο δεν έκανε ούτε υστερίες, ούτε φώναξε, ούτε τίποτε. Απλά περίμενε και έκανε πράξη το «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο». Γνώρισε έναν ζάμπλουτο χρηματιστή, δέκα χρόνια μεγαλύτερο της με τον οποίο κοιμήθηκε και ο οποίος την έβαλε σε έναν κύκλο από πάμπλουτους παντρεμένους άνδρες που απατούν τις γυναίκες τους με μοντέλα.

Κατά τη διάρκεια του σεξ η Λέισι ζήτησε από τον χρηματιστή να απαθανατίσει σε βίντεο και φωτογραφίες τον έρωτα τους. Κάτι που ο χρηματιστής έκανε με το κινητό της Λέισι. Η εκδίκηση της δεν άργησε να ξεσπάσει. Όταν συναντήθηκε με τον «ατακτο» φίλο της, του είπε με το νι και με τι σίγμα τι είχε κάνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - spoiler: Θρίλερ με την αποχώρηση της εβδομάδας! Την γλιτώνει ο Χάρος, φεύγει ο Κρητικός;

Για να τον ισοπεδώσει δε, ακόμη περισσότερο του έδειξε το κινητό της με τις απαθανατισμένες επιδόσεις της. Στη συνέχεια του είπε ότι δεν θέλει να χωρίσουν, αλλά έχει εθιστεί στο να κάνει σεξ με πλούσιους άνδρες που της παρέχουν ότι ζητήσει.

Και μάλιστα του είπε ότι έχει τόσο μεγάλη επιτυχία στους πλούσιους που ήδη έχει βγει με τρεις και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Η δεσποινίς Τζέι δήλωσε: «Είμαι πλέον σαν εθισμένη και δεν μπορώ να το σταματήσω. Εξάλλου μου αρέσουν οι ώριμοι, πλούσιοι ηλικιωμένοι άνδρες. Δείτε το και σαν μια εκδίκηση προς τον φίλο μου ο οποίος δεν είχε αφήσει θηλυκή γάτα που να μην βατέψει. Τον υποψιάστηκα από την αρχή όταν άλλαξε το pin του κινητού του και δεν μου έδινε να το δω.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ήταν πάνω κάτω, δεξιά αριστερά, μέσα έξω; Τι;" - Κλάμα στο Twitter με τον σεισμό της Αθήνας!

Και συνέχισε: «Έχω πάρει μια καλή γεύση από το τι μπορούν να προσφέρουν οι πλούσιοι άνδρες. Ευγένεια, καλούς τρόπους και ποτέ να μην χαλάνε χατήρι. Τώρα που το ξανασκέφτομαι προτιμώ να γευματίζω σε ένα πανάκριβο εστιατόριο παρά στο φαστφουντ της γειτονιάς».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share