Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρελό γέλιο: Αυτός ο μικρός κλαίει με λυγμούς γιατί νομίζει ότι έχασε το αυτί του! (video)

Πόσο γλυκούλης;

2 Μαΐου 2018 11:00
Τρελό γέλιο: Αυτός ο μικρός κλαίει με λυγμούς γιατί νομίζει ότι έχασε το αυτί του! (video)

Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει να πειράζουμε τα μικρά παιδιά, να τα “τσιγκλάμε”, να τους “καίμε” που και που το μυαλουδάκι τους. Αυτός ο μπαμπάς το κάνει στον γιο του και ο μικρός κλαίει με λυγμούς.
Και ποιος γονιός δεν έχει πειράξει το παιδί του; Ποιος δεν έχει πει ότι θα έρθει ο “μπαμπούλας” να το φάει αν δεν φάει το φαγητό του ή αν δεν καθίσει φρόνιμα; Αυτός ο μικρός κλαίει με λυγμούς γιατί νομίζει ότι “έχασε” το αυτί του…μέχρι να του το κολλήσει ξανά ο μπαμπάς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα - ανάσα: 1.400 ευρώ από τις 07 Μαΐου!

Αν δεν είσαι γονιός αλλά έχεις μικρότερο αδερφάκι γνωρίζεις πολύ καλά την αίσθηση. Πόσες φορές δεν ενόχλησες τον μικρό σου αδερφό και τελικά τον έκανες να βάζει τα κλάματα; Πόσες φορές του είχες πει ότι είναι υιοθετημένος κι εκείνος έβαζε τα κλάματα; Ακόμα και τώρα που μεγαλώσατε του το λες, αλλά τώρα δεν σε πιστεύει.

Απ’ την άλλη πόσες φορές του έκρυψες τα παιχνίδια του; Και πόσες φορές τον τσίμπησες κάτω από το τραπέζι, τον δάγκωσες και του τράβηξες τα μαλλιά χωρίς να σε αντιληφθούν οι γονείς σου;

Και πάντα αυτός έβγαινε ο φωνακλάς και ο κλαψιάρης ενώ εσύ το είχες προκαλέσει όλο αυτό. Αλλά και τι θα έχεις να θυμάσαι τώρα που μεγάλωσες;

Έτσι κι αυτός ο μπαμπάς πειράζει τον γιο του, “κόβοντάς” του το αυτί με το γνωστό κόλπο κι ο μικρός κλαίει με λυγμούς μέχρι που του το κολλάει ξανά…Και μετά με το ίδιο κόλπο του “κόβει” και τη μύτη αλλά τη βάζει στη θέση της ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει η ηλικία για τα διπλώματα οδήγησης: Δεν θα το παίρνεις στα 18 αλλά...

Και μπορεί ο μικρός να ξεσπάει σε κλάματα αλλά μέσα του το χαίρεται, το βλέπει κι εκείνος σαν παιχνίδι και είναι απολαυστικός!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share