Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγική ειρωνεία: Νέος οδηγός σκοτώνει την αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του, μια μέρα αφού της ανακοινώθηκε ότι έχει 18 μήνες ζωής!

Αιματηρό τροχαίο!

5 Μαΐου 2018 10:00
Τραγική ειρωνεία: Νέος οδηγός σκοτώνει την αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του, μια μέρα αφού της ανακοινώθηκε ότι έχει 18 μήνες ζωής!

Ένας άνδρας, που μάθαινε οδήγηση, σκότωσε την αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του σε ένα τρομερό τροχαίο, την ημέρα που της ανακοινώθηκε ότι έχει 18 μήνες ζωής.

Ο Άντονι Γρίμοντ, που δεν είχε ακόμη δίπλωμα, θα εκτήσει ποινή φυλάκισης για 3 χρόνια και 4 μήνες μετά από το τροχαίο που σκότωσε την συνεπιβάτη του, Λεάννα Κάλβερ. Ο Γκρίμοντ, 27χρονών, παραδέχτηκε ότι προκάλεσε θάνατο από αμέλεια, στο δικαστήριο Maidstone Crown της Αγγλίας.

Η Λεάννα, 20 χρονών, διαγνώστηκε με σταφανιαία νόσο με προσδόκημο ζωής περίπου 18 μήνες, μια μέρα πριν την τραγωδία.

Πέθανε όταν ο Γκρίμοντ, που ήταν αρραβωνιασμένος με την αδερφή της Κλόι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ο Γρίμοντ ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να αποφύγει ένα ζώο αργά το βράδυ και στον πανικό του πάτησε το γκάζι αντί για τα φρένα. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και έπεσε πάνω σε ένα τηλεγραφικό πόλο.

Ο Γρίμοντ είπε στην αστυνομία μετά το ατύχημα: "Ήταν η αδερφή της αρραβωνιαστικιάς μου στο αμάξι. Ξέρετε ότι της είχαν δώσει μόλις 18 μήνες ζωής χθες; Της στέρησα την ζωή"!

Πηγή φωτογραφιών: Dailymail.co.uk

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share