Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η απίστευτη φωτογραφία ενός τροχαίου που έγινε viral για... λάθος λόγους (Photo)

Δεν υπάρχει!

30 Απριλίου 2018 10:28
Η απίστευτη φωτογραφία ενός τροχαίου που έγινε viral για... λάθος λόγους (Photo)

Μετά από μία τόσο τραυματική εμπειρία όσο ένα τροχαίο ατύχημα, το παραμικρό θετικό πράγμα που θα σου συμβεί μπορεί να αποτελεί μεγάλη παρηγοριά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση μιας νεαρής νοσηλεύτριας από τη Βοστόνη των ΗΠΑ, η οποία χτυπήθηκε από ένα αμάξι που έτρεμε με 90 χλμ/ώρα, όταν αναγκάστηκε να περπατήσει σε αυτοκινητόδρομο επειδή είχε ξεμείνει απο βενζίνη.

Η 25χρονη Σέλμπι Πάγκαν τραυματίστηκε στο κεφάλι, στη σπονδυλική στήλη και στο γόνατό της και χρειάστηκε αρκετές εβδομάδες φυσικοθεραπεία για να επανέλθει στις κανονικές της δραστηριότητες. Οι ώρες μετά το ατύχημα, όταν περίμενε στο νοσοκομείο για τη διάγνωση γεμάτη αίματα και μώλωπες ήταν ιδιαίτερα οδυνηρές για την κοπέλα, όπως παραδέχτηκε η ίδια σε συνέντευξη στο Bored Panda. Ωστόσο, παρά την ταλαιπωρία, τον πόνο και την κακή της διάθεση, πρόσεξε κάτι στο πρόσωπό της που κατάφερε να την εκπλήξει... ευχάριστα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Όχι ότι φωνάζει πολύ ο Τανιμανίδης, αλλά οι απέναντι νομίζουν ότι ξαναπήραμε το Euro και έχουν βγει με σημαίες"!

Στη selfie που έβγαλε με το κολάρο στο λαιμό, για να την δώσει συνέχεια ως αποδεικτικό στοιχείο στην αστυνομία, το πρόσωπό της είναι φυσικά ταλαιπωρημένο, γδαρμένο και κλαμμένο. Υπάρχει όμως κάτι που είναι άψογο και αυτό είναι το eyeliner της, που έχει μείνει στην θέση του χωρίς την παραμικρή μουτζούρα.



Εντυπωσιασμένη από το γεγονός αυτό, η κοπέλα αποφάσισε να αφήσει μερικές εβδομάδες μετά το συμβάν μια εγκωμιαστική κριτική στο site απ' όπου αγόρασε το eyeline, παραθέτοντας μάλιστα τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι... ούτε ένα τροχαίο δεν μπορεί να το «νικήσει».

«Αυτό το προϊόν είναι εκπληκτικό. Μετά από οχτώ ώρες στην εντατική, η μάσκαρά μου είχε μουτζουρωθεί από το κλάμα και τα άλλα προϊόντα είχαν εξαφανιστεί από το πρόσωπό μου. Όχι όμως και το tattoo liner μου που έδειχνε εκπληκτικό. Δεν θα ξαναγοράσω ποτέ άλλο eyeliner», έγραψε η κοπέλα, αφήνοντας άφωνους τους χρήστες του ιστότοπου.



Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεκάδες άλλες καταναλώτριες έσπευσαν μετά την ανάρτηση να... επιβεβαιώσουν την ανθεκτικότητα του εν λόγω προϊόντος, ποστάροντας φωτογραφίες μετά από ατυχήματα ή ακόμα και γέννες, που τις δείχνουν με αψεγάδιαστο eyeliner.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ξαφνικά ο κορυφαίος Έλληνας επιχειρηματίας!


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share