Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κι όμως αυτό είναι το πιο μολυσμένο νησί! - Ακόμα και η αστυνομία απαγορεύει στους τουρίστες να το επισκέπτονται! (Video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

28 Απριλίου 2018 14:10
Κι όμως αυτό είναι το πιο μολυσμένο νησί! - Ακόμα και η αστυνομία απαγορεύει στους τουρίστες να το επισκέπτονται! (Video)

To νησί Μπορακάι στις Φιλιππίνες είναι ένα από τα πιο μολυσμένα νησιά στον πλανήτη κάτι που έχει αναγκάσει τις αρχές του νησιού να απομακρύνουν όλους τους τουρίστες για τουλάχιστον έξι μήνες μέχρι τον καθαρισμό του.

Ο πρόεδρος του νησιού Ροντρίγκο Ντούτερτ προανήγγειλε έναν 6μηνο καθαρισμό κάτι που έφερε τους κατοίκους αλλά και τους τουρίστες στην αντίθετη γνώμη.

Η απόφαση τερματίζει εβδομάδες εικασιών σχετικά με την τύχη του δημοφιλούς τουριστικού προορισμού, αφού ο πρόεδρος των Φιλιππίνων παραπονέθηκε για την κατάσταση του νησιού τον Φεβρουάριο.

Το Μπορακάι, το οποίο βρίσκεται περίπου 170 μίλια νότια της πρωτεύουσας της Μανίλα, φιλοξενεί 17.000 ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους απασχολούνται άμεσα στην τουριστική βιομηχανία, σύμφωνα με το CNN Philippines.

Θα ενεργοποιηθούν τα “κεφάλαια καταστροφών” για την παροχή οικονομικής βοήθειας στους θιγόμενους από το κλείσιμο, δήλωσε ο Ανώτερος Αναπληρωτής Εκτελεστικός Γραμματέας Menardo Guevarra, αλλά αρνήθηκε να δώσει μια εικόνα.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share