Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θεματικό μουσείο Τζέιμς Μποντ φτιάχνει η Land Rover (video)

Διακοπές σε ατμόσφαιρα... 007!

17 Απριλίου 2018 18:41
Θεματικό μουσείο Τζέιμς Μποντ φτιάχνει η Land Rover (video)

Διακοπές σε ατμόσφαιρα Τζέιμς Μποντ, μπορούν να ζήσουν όσοι το επιθυμούν, χάρη στην Land Rover και την 007 Elements, την εταιρεία που έχει αναλάβει να δημιουργήσει ένα θεματικό πάρκο στο κτίριο που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία Spectre.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέμουν τα κόκαλα του Στάθη: Άγριες καταστάσεις στην οικογένειες του Ψάλτη! Διαφωνούν μέχρι και για το Μνημόσυνο!

Η κλινική Χέφλερ, φιλοξενήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας στο χειμερινό θέρετρο της Αυστρίας, το Σέλντεν και τώρα η Land Rover συμφώνησε να το εκμεταλλεύεται για τα επόμενα τρία χρόνια ως θεματικό μουσείο με επίκεντρο τον πράκτορα 007.

Το κτίριο που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του το design και την μοντέρνα αισθητική βρίσκεται στην κορυφή Γκάισλαχκογκλ στα 3.050 μ. και θα προσφέρει τους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν σαν… πράκτορες και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις που έγιναν τα γυρίσματα.

Παράλληλα θα υπάρχουν διάφορα εκθέματα από όλες τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ καθώς φυσικά και ορισμένα από τα αυτοκίνητα της Land Rover που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία.

Δείτε το video:

Πηγή: gazzetta.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share