Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Έκανε… κατά λάθος κούρσα αξίας 1.835 ευρώ με την Uber!

Ήπιε πολύ και αποφάσισε να γυρίσει σπίτι του. Όμως υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα...

9 Απριλίου 2018 19:43
Απίστευτο! Έκανε… κατά λάθος κούρσα αξίας 1.835 ευρώ με την Uber!

Τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Αλκοόλ και κινητό οδηγούν σε πολύ κακά αποτελέσματα. Όχι αυτή τη φορά δεν αναφερόμαστε σε «μεθυσμένα» τηλεφωνήματα, ή μηνύματα στους πρώην, σε αυτή την φάση, κάτι τέτοιο θα ήταν το… καλό σενάριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσιογράφος πήγε να μιμηθεί τον Ρονάλντο και κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι! (video)

Στην προκειμένη περίπτωση, ο… ήρωας της ιστορίας που ακολουθεί θα προτιμούσε να είχε «ενοχλήσει» την πρώην… Ο λόγος είναι ότι αυτό που έκανε του στοίχισε 1,600 δολάρια (1,835 ευρώ)! Τι έκανε; Πήρε ένα Uber για το σπίτι του… Θα αναρωτιέστε που είναι το κακό; Ότι το σπίτι του απείχε 5 ώρες. Ο λόγος για τον Κένεθ, ο οποίος περνούσε το Σαββατοκύριακο στη Δυτική Βιρτζίνια και αφού ήπιε -πολύ-, αποφάσισε να γυρίσει σπίτι του. Στο Νίου Τζέρσεϊ, καλώντας ένα Uber!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του στα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Κένεθ δεν θυμάται να καλεί το Uber: «Το μόνο που θυμάμαι είναι να πίνω στο μπαρ και στη συνέχεια να ξυπνάω δίπλα σε έναν τύπο, ο οποίος μου είπε ότι βρισκόμαστε μια ώρα μακριά από Τζέρσεϊ». Ο Κένεθ πλήρωσε, ως όφειλε, τα χρήματα, όμως θα κάνει πολύ καιρό να πιει αλκοόλ, ή να ταξιδέψει, ή και τα δύο…

Πηγή: in.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share